25. november 2017
1009414_150_150_0_0_0_0
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brian Mikkelsen på Ledreborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Mikkelsen på Ledreborg

Erhvervsminister Brian Mikkelsen var torsdag den 8. september taget til Ledreborg for at drøfte muligheder og udfordringer i lovgivningen med henblik på at indrette overflødiggjorte landbrugsbygninger til kontorformål

Midtsjællands Folkeblad - 12. september 2017 kl. 09:55
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

: Her mødtes han med borgmester Carsten Rasmussen samt udvalgsformand Grethe Saabye fra Udvalget for Erhverv & Turisme og med Ledreborgfamilien Munro, som gerne vil indrette nogle af deres tomme bygninger til kontorarbejdspladser.
Udfordringen er, at både Planloven og den såkaldte ”Fingerplan” for hovedstadsområdet, ikke umiddelbart giver mulighed for projektet, bl.a. fordi Ledreborg ligger uden for et bymiljø, og fordi det er meget store bygninger, det handler om.

Hul i lovgivningen

Lovgivningen tager højde for, at landbrugsbygninger kan bruges til andre formål, når de ikke længere kan bruges til landbrugsformål, men der ser ud til at være et hul i lovgivningen, når det handler om de ofte meget store bygninger, som findes på et gods.
Emnet er interessant for en landkommune som Lejre, hvor der både er mange små landbrug men også flere store godser.
Mødedeltagerne talte bl.a. med erhvervsministeren om, at Lejre Kommune kan komme med forslag og input, når Fingerplanen skal revideres i 2018.
Efter et konstruktivt møde var det tid til at sige farvel, og erhvervsminister Brian Mikkelsen takkede af og kørte mod København.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk