18. oktober 2018
Alternativet opstiller
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alternativet i Lejre opstiller et stærkt kandidathold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alternativet i Lejre opstiller et stærkt kandidathold

Der var bred opbakning fra medlemmerne i Alternativet i Lejre til et kandidathold bestående af tre kvinder

Opdateret 07. februar 2017 kl. 10:29
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. februar 2017 kl. 10:27
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tre kvinder der sammen vil arbejde for, at der opnås overskud på såvel den økonomiske-, som miljømæssige- og sociale bundlinje. Samarbejde og fællesskabet er de bærende kræfter i partiets lokalforening.
Der blev spillet, snakket og debatteret, da Alternativets Lokalforening diskuterede visioner for Lejre Kommune i en Visions Workshop på Domus Felix søndag den 29. januar.
- Der var virkelig gang i dialogen, og det er tydeligt, at man ved forenede kræfter gennem samtale og respekt for andres viden og holdninger kan ende med nogle virkelig gode ideer, fortæller forpersonen for bestyrelsen, Carsten Teichert.
- Nu skal vi bygge videre på arbejdet fra i dag, og udarbejde mærkesager og et politisk program, og heldigvis har mange af medlemmerne lyst til at hjælpe os i det videre arbejde, fortæller Carsten videre.

De tre kandidater

Efter Visions Workshoppen blev kandidaterne til Kommunalbestyrelsen valgt, og her var der bred opbakning fra medlemmerne. Der blev valgt et stærkt hold bestående af tre yngre kvinder, der opstiller sideordnet: Theresa Dall Helth, sygeplejerske og sundhedsfaglig kandidat fra Hvalsø, Christa W.E. Berg, kandidatgrad i klimaforandringer også fra Hvalsø, samt Ulla Jensen, økonomistuderende med en baggrund i den finansielle branche fra Tokkerup.
De tre kandidater er netop uddannet, til at tilsammen have et fagligt solidt udgangspunkt, for at have fokus på såvel den økonomiske-, som sociale- og miljømæssige bundlinje, der er et af Alternativets grundprincipper.
De tre kandidater arbejder sammen som et hold, såvel før som efter valget, men vil dog også markere sig individuelt: - Vi går fuldt ind for en ny politisk kultur, hvor samarbejde er en af hjørnestenene. Vi vil hjælpe hinanden og gøre hinanden bedre op mod valget, da det er vigtigere for os at fremhæve vores visioner og gøre op med vanetænkning og skarp opdeling i fløje, fremfor at en af os får en plads i Kommunalbestyrelsen, udtaler Ulla Jensen.
- Vi tror, at vores udgangspunkt er stærkere, hvis vi samarbejder, og når vi nu er uddannet til at have fokus på hver vores bundlinje, så følger der nogle naturlige ordførerskaber, tilføjer Theresa Dall Helth. - Gennem samarbejde bliver det netop naturligt at træde frem individuelt på de mærkesager og politiske områder, hvor vi ved mest og brænder mest for, og på denne måde er det målet, at vi alle tre får en plads i Kommunalbestyrelsen, fortsætter Christa W.E. Berg.

Mærkesager

For Alternativet i Lejre følger nu en proces med at videreudvikle de lokale politiske mærkesager, samt at forberede den kommende valgkamp og finde flere alternative kandidater. Derudover vil partiet også gerne i dialog med de andre partier: - Det bliver et spændende forår med politikudvikling og så glæder vi os også meget til at lære nogle fra de andre partier at kende og vil blandt andet gerne drøfte valgforbund, slutter Carsten Teichert.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk