15. december 2018
Ejer af Skoemagerkroen, restauratør Poul Bøje Nielsen inviterer indenfor 2. pinsedag
gallery icon

Se billedserie

Ejer af Skoemagerkroen, restauratør Poul Bøje Nielsen inviterer indenfor 2. pinsedag
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus på Skoemagerkroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus på Skoemagerkroen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 16. maj 2018 kl. 09:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man vil se, hvor langt Poul Bøje Nielsen, ny ejer af Skoemagerkroen er kommet, så byder han indenfor 2. pinsedag til lidt mundgodt og en vandring gennem kroen

Kr. Såby: - Alle er velkomne, så kom og kig, opfordrer Poul Bøje Nielsen. Vi glæder os så meget til at vise, hvor langt vi er nået med den gennemgribende restaurering.

- Vi vil i dagens anledning byde på grillede gourmetpølser og kolde fadøl fra vores lokale bryggeri, samt økologiske snacks, most og vin.

- Vi inviterer alle til åbent hus på kroen og man kan gå på opdagelse i de historiske lokaler og lytte til de spændende historier, som lokalerne har dannet rammen om igennem flere århundreder, fortæller Poul Bøje Nielsen begejstret!

- Kroen er jo under restaurering....alt bliver vendt og drejet og restaureret, men alligevel er det muligt at komme på besøg nu og har man lyst til at holde selskab efter 1. august, hvor kroen åbner, kan man bestille det på dagen og få en overnatning i tilgift.

Danmarks ældste kongeligt privilegerede post- og diligencekro anden pinsedag

Stærke ambitioner
- Skoemagerkroen kan tilbagedateres til år 1521, men gennemgår i øjeblikket en omfattende restaurering, der skal føre kroen ind i det 21. århundrede med respekt for historien - og med den stærke ambition om at blive Sjællands bedste spisested uden for København.

Vind en middag!
- På dagen afholder vi en konkurrence, fortsætter Poul Bøje Nielsen, hvor man kan vinde en eksklusiv gourmetmiddag til fire personer og jog hvad enten man skal fejre fødselsdag, bryllup, konfirmation, barnedåb, julefrokost eller markere andre begivenheder, danner lokalerne de smukkeste rammer om en særlig fes

Skoemagerkroen er Danmarks ældste kongeligt privilegerede Post - og Diligencekro.

- Vi håber at se en masse af vores skønne gæster, venner, leverandører og andre nysgerrige på dagen, opfordrer Poul Bøje Nielsen, der ikke lægger skjul på sin begejstring over det, der lykkedes.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk