14. december 2018
20 år med udlejning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 år med ud-lejning af telte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 år med ud-lejning af telte

Virksomheden blev startet i det små med blot en varevogn, en trailer og ét telt

Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 05. marts 2014 kl. 11:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Kirsten og Claus Petersen var oprindeligt henholdsvis hjemmehjælper og lokomotivfører, men etablerede i 1994 deres egen virksomhed: Hvalsø Teltudlejning.

Hvalsø Teltudlejning er i dag er en af de store virksomheder i teltudlejningsbranchen i Danmark. Det har krævet benhårdt arbejde at nå dertil, men hverken Kirsten eller Claus fortryder, at de i sin tid satsede på at etablere virksomheden. Udgangspunktet var deres daværende bopæl i Vestergade i Hvalsø. Garagen var i starten rigelig stor til lager, men blev hurtigt for lille.

Kundetilstrømningen havde vokseværk, så efter tre år kørte virksomheden så godt, at Claus måtte sige sit job hos DSB op.

Nu kan Hvalsø Teltudlejning så fejre sit 20 års jubilæum, og det sker med en stor jubilæumsreception på adressen. Her bydes der naturligvis på forfriskninger til både mave og gane.

Samtidig kvitterer man også med et par gode tilbud. Alle ordrer, der afgives fra jubilæumsdatoen og 20 dage frem, kvitteres med en gave til arrangørerne. Oven i dette giver Hvalsø Teltudlejning også 20 procent rabat, hvis man afholder sit bookede arrangement i de 20 første dage af oktober, november og december.

Dækker hele landet - og lidt til

Rigtig mange af kunderne har virksomheden betjent flere gange. Nogen har endda været med længe.
- Mange af de kunder, vi fik i starten, har vi stadig, fortæller Claus.
Succesen er dog ikke vokset parret til hovedet.
- Vi ved, hvor vi kommer fra - vi er store i dag - men husker stadig vores start, siger Kirsten.

God kundepleje opfatter de som en selvfølge

- En lille fest er lige så god som en stor - vi giver den samme service uanset arrangementets størrelse. - Vi prøver hele tiden at huske at holde vores høje kvalitet, Det er der, vi prøver at differentiere os, tilføjer Claus.
Kunderne kommer fra hele landet samt det sydlige Sverige. Virksomheden har endda også leveret til Thule-basen på Grønland.

Sætter pris på medarbejderne

Medarbejderne er en vigtig del af virksomheden, mener Kirsten og Claus.
- Uden vores dygtige medarbejdere kunne vi slet ikke gøre det her, siger Kirsten. - De er en meget stor del af succesen. Vi sætter virkelig pris på dem.
I vinterperioden har Hvalsø Teltudlejning fire medarbejdere ansat. Om sommeren stiger antallet til 10. Oven i dette må de jævnligt hyre folk fra vikarbureauer for at dække efterspørgslen.
Den store sæson går fra april til oktober. Der er dog stadig privatfester om vinteren, så virksomheden har også der en god kundetilstrømning.

Mange store opgaver

Gennem årene er det også blevet til virkelig mange store opgaver. Den største - målt i teltets størrelse - var telt 3.500 m2 stort telt ved en fælles personalefest for tre mobilselskaber. Det tog fire dage at stille teltet op. Det største antal m2 var telte med et samlet areal på 6.000 m2 til folkemødet på Bornholm. En næsten lige så stor opgave var 5.000 m2 telte samt 1.200 borde/bænkesæt til DHL-stafetten.

Store faste ordrer hører også med til billedet. Siden 2001 har man nemlig leveret alt udstyr til livsstilsmessen på Ledreborg Slot.
Størstedelen af de mange opgaver er dog stadig privatfester.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk