19. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 år med Hvalsø Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 år med Hvalsø Bio
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 30. juli 2018 kl. 14:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 18. august er det præcis 20 år siden, at foreningen Hvalsø Bio viste den første film på lærredet

Hvalsø: Hvalsø Bio har knap 1.000 medlemmer, drives af mere end 100 frivillige og har årligt langt over 20.000 besøgende, og det vil vi naturligvis gerne markere med en festlig begivenhed", siger biografens formand Peter Langager, og inviterer til åbent hus i biografen.

Arrangementet indledes lør­dag 18. august, hvor børnefilmklubben viser Kortfilm for børn mellem 4 og10 år og deres voksne. Entreen er naturligvis gratis, og man møder bare op i biografen. Der er intet forsalg.

Kl. 14 er der Åbent hus, og vi vil her afsløre biografens nye stor kunstværk udført af Jonas Pihl. Wikke & Rasmussen vil være til stede, og der serveres et glas vin, øl, vand - doneret af en anonym ven af biografen.

Festaften med Mamma Mia
Senere er der festaften og vi viser her Mamma Mia med græsk buffet. Mamma Mia med Meryl Streep i spidsen kan i øvrigt ses i løbet af august måned. Filmen tager fat på anden ombæring om Donna og hendes liv i det græske øhav. I filmen "Here We Go Again" fortsættes, der hvor den første film sluttede. Her blev Meryl Steeps Donna gift med sin ungdoms kærlighed (Pierce Brosnan), mens datteren Sophie (Amanda Seyfried) forlod sit barndomshjem - hotellet på den idylliske lille græske ø - for at tage ud og se verden med sin kæreste (Dominic Cooper).

Sophie er blevet gravid
Nu er Sophie blevet gravid og bliver meget interesseret i sin egen og moderens fortid. Filmen går derfor tilbage til Donnas ungdom, hvor hun på en gylden sommer mødte de tre mænd i sit liv (Pierce Brosnan, Colin Firth og Stellan Skarsgård). I rollen som den unge Donna ses Lily James. "Mamma Mia: Here We Go Again" præsenterer som etteren en perlerække af gamle ABBA-hits, bl.a. sunget af Donnas trio, hvor Meryl Streep suppleres på glimrende vis af Julie Walters og Christine Baranski.

Charmen ved filmen er ikke mindst at skuespillerne synger numrene selv - så må man bære over med de noget sprukne sangstemmer hos de tre mandlige stjerner Brosnan, Firth og Skarsgård.

Billetter til festaftenen købes i billetsalget eller på hjemmesiden.n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk