10. december 2018
Stanley With - stan-photo.com
gallery icon

Se billedserie

Foto: Stanley With - stan-photo.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1000 til koncert med Hugo Helmig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1000 til koncert med Hugo Helmig
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. marts 2018 kl. 08:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 8. marts var en totalt udsolgt hal på Sejergaardsskolen rammen om en flot koncert med Danmarks nye popkonge, Hugo Helmig!

Tølløse: 80 frivillige hjælpere fra skolens forældre-, elev- og lærerstab skabte i fællesskab en yderst hyggelig og flot koncertsal.

Da dørene blev åbnet en times tid før koncerten, var der allerede gjort klar med støtteforeningens effektive og velassorterede cafe, diskotek og lotteri, så de mange gæster kunne føle sig godt tilpas i Holbæk Kommunes største koncertsal.

Salen summede af en hyggelig og forventningsfuld atmosfære, da supporten, Ida Vermehren, gik på scenen. Helt alene med sin guitar gav hun smagsprøver på sine egne smukke sange, der blev flot og stemningsfuldt leveret af det dygtige talent, der har trådt sine musikalske barnesko i Sejergaardsskolens Musikskole.

En halv times tid senere gik 19-årige Hugo Helmig på. Med stor overbevisning leverede han i 40 minutter en professionel koncert, der viste, at han er en kommende stjerne på den danske pophimmel.

Skrigende teenagepiger
Til lyden fra skrigende teenagepiger spillede han en stribe numre fra sin netop udkomne EP, der bl.a. tæller hittene "Eyes wide shut" og ikke mindst monsterhittet "Please don't lie", hvor publikum i alle aldre fik rig mulighed for at synge med!

Koncerten sluttede med det smukke ekstranummer "Posing for pictures", inden Hugo Helmig tog sig god tid til at skrive autografer i massevis. En flot og jordnær afslutning fra den virkelig sympatiske, unge stjerne.

De næste åbne koncerter på Sejergaardsskolen bliver meget forskelligartede: Copenhagen Phils 70-mands symfoniorkester d. 10. april og Moonjam d. 1. november. n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk