13. december 2019
Yusuf Bakir vender tilbage  til Holbæk United efter fire sæsoner i TFC Odsherred, som har nedlagt sit danmarksseriehold.
Yusuf Bakir vender tilbage til Holbæk United efter fire sæsoner i TFC Odsherred, som har nedlagt sit danmarksseriehold.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Y tilbage til United

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Y tilbage til United
Lokalsport Nordvestnyt - 18. juli 2019 kl. 13:15
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste sæson scorede Holbæk United 39 mål i serie 1. Men de 14 af dem kom i de to sidste hjemmekampe mod Holmegaard og Kalundborg, som sluttede på rækkens to nederste pladser. Trækker man dem fra, scorede holdet 25 mål i 20 kampe, og det er nok i underkanten.

Men i den kommende sæson er Holbæk Uniteds angreb forstærket af Yusuf Bakir - kaldet Y - der senest har spillet i danmarksserien for TFC Odsherred.

- Forhåbentlig kan han bidrage med en masse mål og noget kvalitet oppe foran, siger Holbæk Uniteds træner Turgay Keskin.

Han nåede i sidste sæson at give debut til den tidligere Holbæk-profil Mohammed Asrihi, og træneren fortæller, at alle spillerne fra sidste sæson fortsætter i Holbæk United.

Yusuf Bakir har fået sin fodboldopdragelse i Holbæk B&I og nåede 14 kampe på førsteholdet, inden han tog en enkelt sæson i serie 4 for Holbæk United, for så at skifte til TFC Odsherred.