24. april 2019
Mikkel Vestergaard, TFC Odsherred. Foto: Lars Madsen
Mikkel Vestergaard, TFC Odsherred. Foto: Lars Madsen
Foto: Lars Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestergaard glæder sig over sæsonstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestergaard glæder sig over sæsonstart
Lokalsport - 04. oktober 2018 kl. 09:59
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en sjetteplads i TFC Odsherreds første deltagelse i danmarksserien i sidste sæson er klubben med helt fremme i denne sæson. Efter en tredjedel af kampene ligger holdet på tredjepladsen - efter at være skubbet ned fra førstepladsen efter at have spillet 0-0 mod B 1908.

Den placering får måske ikke midtbanespilleren Mikkel Vestergaard til at falde i svime - men får ham dog til at skyde brystet en anelse frem.

- Jeg er ikke overrasket, men jeg synes det er flot - i betragtning af at vi har en smal trup, sammenlignet med de andre hold, siger 24-årige Vestergaard, der i 2015 skiftede fra den daværende 2. divisionsklub Holbæk til TFC Odsherred, der dengang optrådte i sjællandsserien.

- Det er gået godt, men ikke over al forventning, for vi har vist, at vi kan slå alle, men vi kan også tabe til alle hold. Det var for eksempel ikke godt mod Allerød, siger Vestergaard, der normalt huserer på den defensive midtbane og var med til at tabe med 1-3 til Allerød - Odsherreds eneste nederlag.

Mikkel Vestergaard måtte i søndagens 0-0 opgør ned i forsvaret og afløse den skadede anfører Alexander Dige. Det gik problemfrit og Vestergaard var med sine konsekvente tacklinger en succes i forsvaret.

- Det er en anden måde og tænke og agere på. Men jeg kan faktisk godt lide det, siger han.

Odsherred skal lørdag igen i topkamp, når tabeltoerne fra FA2000 tager imod.