9. december 2018
John Hansen, til venstre, og Kennet Lange Rasmussen står i spidsen for henholdsvis Lammefjorden og Jernløse i lørdagens lokalopgør.

Foto: Anders Vestergaard
John Hansen, til venstre, og Kennet Lange Rasmussen står i spidsen for henholdsvis Lammefjorden og Jernløse i lørdagens lokalopgør. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vennedyst på sidelinjen i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vennedyst på sidelinjen i lokalopgør
Lokalsport - 03. november 2017 kl. 12:56
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommetider flere gange om ugen i håndboldsæsonen taler de sammen og udveksler erfaringer og oplevelser om de forskellige modstandere. Op til dennne weekends spillerunde i mændenes 3. division har de godt nok talt sammen men om alt muligt andet end den kommende modstander. Lørdag eftermiddag står håndboldtrænerne Kennet Lange Rasmussen og John »Donner« Hansen nemlig over for hiananden som modstandere, når Hansens Lammefjorden kommer på besøg hos Rasmussens Jernløse.

Vi har talt med de to venner og håndboldrivaler før lokalopgøret i Jernløsehallen, hvor også klubbernes kvinder i kvalifikationrækken skal mødes.

Nordvestnyt har sat de to trænere stævne til et par spørgsmål før lørdagens møde

Hvilke taktiske overvejelser tror du din kollega gør sig?

Kennet Lange Rasmussen:
John ved, hvad vi kommer med, også de nye på holdet. Han har selvfølgelig kigget på vores åbninger, og han ved, at hans hold skal løbe hurtigt hjem, fordi vi løber stærkt.

John Hansen:
Jeg tror, Kennet tænker, at hvis hans hold spiller op til sit bedste, klarer de selv skærene. Han vil holde øje med vores skytter og regner med, at det er vores kollektiv, der skal bære os igennem.

Hvad er de aktuelle ambitioner for sæsonen?

Kennet Lange Rasmussen:
- Vi skal holde kadencen i toppen og være med til at spille om oprykning til den bitre ende. Vi skulle i hvert fald gerne ende i top tre, og vi har også bredden til det.

John Hansen:
Vi skal til at kigge efter nogle point. Og så må vi se til julepausen, hvad det er blevet til. Men kan vi blive omkring nummer fire som i sidste sæson, er det fint.

Et frisk bud på resultatet lørdag?

Kennet Lange Rasmussen:
Jeg håber og tror på en sejr. Men afgørende bliver det, hvordan målmændene på de to hold kommer i gang. Vores drenge vil meget gerne have revanche for nederlagene i sidste sæson.

John Hansen:
Jeg skyder favoritværdigheden hen på Jernløse. Men der er jo et helt andet liv omkring lokalopgør. Kan vi bare vinde med et enkelt mål, så vil det være den bedste fødselsdagsgave, jeg kan ønske mig.

John Hansen fylder søndag 53 år. Læs hele artiklen i fredagens trykte udgave af Nordvestnyt.