19. januar 2020
Mohammed Asrihi kom til Holbæk United i sidste sæsons sidste kamp.
gallery icon

Se billedserie

Mohammed Asrihi kom til Holbæk United i sidste sæsons sidste kamp.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: United blæser til angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

United blæser til angreb
Lokalsport Nordvestnyt - 23. juli 2019 kl. 13:41
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kun otte spillere fra førsteholdet var mødt op, da Holbæk United mandag åbnede træningen frem mod sæsonstarten i serie 1. Men flere støder til i den komende tid, og især klubbens angreb giver træner Turgay Keskin mod på tilværelsen.

- Vi har scoret alt for lidt, og det kommer vi til at arbejde med, og vi laver spilkonceptet om, så vi kommer til at spille mere oppe foran i stedet for at spille afventende. Vi har Fazil Keskin som spidsangriber Yusuf Bakir og Youssef Baldawi på kanterne og Mohammed Asrihi lige bagved. Bedre kan jeg ikke ønske mig det som træner. Jeg er meget tilfreds med angrebet, så må vi bare se, om vi kan få boldene op til dem, siger Turgay Keskin.

Og der sætter han fingeren på et ømt punkt, for netop opspillet har været en svaghed for Holbæk United.

- Vi har været alt for langsomme, så modstanderne er nået at komme på plads. Vi har været nødt til at flytte Fazil Keskin ned som central midt for at styre opspillet, og han er bare meget bedre som angriber. I de to kampe han spillede spidsangriber sidste sæson, scorede han ni mål, siger Turgay Keskin.

Han har måttet sige farvel til en enkelt spiller i forhold til forårets trup, men han får til gengæld to forsvarsspillere tilbage fra lange skadesforløb. Det er Özkan Tasdemir og Mehmet Yalcin.

- Vi kan ikke forvente os forfærdeligt meget af dem i starten, men de betyder meget for holdet, siger Turgay Keskin.