21. maj 2019
Holbæk-angriber Jonas Bengtsson havde i anden halvleg en meget stor chance for at bringe sit hold foran mod de lokale rivaler fra TFC Odsherred. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Holbæk-angriber Jonas Bengtsson havde i anden halvleg en meget stor chance for at bringe sit hold foran mod de lokale rivaler fra TFC Odsherred. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort i lokalt hedeslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort i lokalt hedeslag
Lokalsport - 28. juli 2018 kl. 17:44
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Varmen var på hedebølge-niveau, men alligevel gav Nordvestsjællands to bedste fodboldmandskaber hinanden en ganske god træningskamp, da danmarksserieholdene Holbæk og TFC Odsherred lørdag eftermiddag spillede uafgjort 1-1 på neutral kunstgræsbane i Tølløse.

De to hold skal også i den kommende sæson spille i hver sin kreds, og for Holbæks vedkommende var hedeslaget i Tølløse sidste testkamp inden sæsonpræmieren på udebane fredag aften mod Herlev, mens TFC Odsherred når en træningskamp mere inden sæsonstarten lørdag den 11. august på udebane mod Fremad Valby.

I den bagende sol var det generelt Holbæk, der havde bolden mest, forvaltede den i perioder fornuftigt men uden rigtigt at komme til muligheder før pausen, mens TFC Odsherred med en vis succes foretrak omstillingsspillet.

I slutningen af den relativt livlige første halvleg var det TFC Odsherred, der kom foran, da Yusuf Ghani løb rigtigt i feltet og headede Yusuf Bakirs hjørnespark i nettet bag Holbæk-keeper Magnus Christoffersen, som i pausen blev afløst af David Paris.

Holbæk kom ud til anden halvleg med et større pres, og det gav pote allerede efter fem minutter, da venstrebacken Birol Serinkanli flot scorede direkte på dét frispark som Mikkel Jensen havde skaffet kort forinden et par meter uden for feltkanten.

Holbæk dominerede og holdt niveau, også selv om der var travlhed på sidelinjen, hvor Holbæk-manager Morten Skovby sendte en række af klubbens unge talenter på banen.

Formentlig største mulighed for at komme foran fik angriber Jonas Bengtsson, men TFC-keeper Lasse Sømmergaard klarede mesterligt det helt åbne hovedstødsforsøg.

Og i testkampens sidste minutter havde Holbæks indskiftede frontangriber Jesper Halling muligheden for at skaffe løn som fortjent, men han misbrugte Mikkel Jensen skråpasning.