24. oktober 2019
Tuse-træner Freddy Andersen havde for lidt tid til at spille et nyt system på plads. Men det gamle gav en god afslutning på efteråret.
Tuse-træner Freddy Andersen havde for lidt tid til at spille et nyt system på plads. Men det gamle gav en god afslutning på efteråret.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse-motoren var længe om at komme i gang i efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse-motoren var længe om at komme i gang i efteråret
Lokalsport Nordvestnyt - 09. november 2018 kl. 21:28
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De prøvede noget nyt, som gav klumper i benzinen og hostende motor, men tilbage i det gamle og trygge udgangspunkt, fik Tuse i fodboldens sjællandsserie igen gang i maskineriet, og med 10 point i de sidste fem kampe gjorde holdet for alvor noget ved den ellers lidt stramme situation i bunden af tabellen, hvor holdet nu har bevæget sig op i nærheden af det bløde midterfelt. I efterårets første seks kampe var Tuse helt uden sejre og havde blot to point for to uafgjorte kampe mod Køge og Nykøbing FC.

Det medførte en plads under nedrykningsstregen og alvorlige ridser i selvforståelsen. Placeringen i bunden af tabellen var svær at erkende med en ellers god og bred trup med masser af rutine og tilsat en håndfuld nye spillere udefra.

Men ifølge Tuse-træner Freddy Andersen var tiden i sommerpausen for knap til at kunne nå at spille et nyt system på plads.

- Vi ville gerne kunne styre kampene lidt bedre med et højere pres, tre mand i bagkæden og med to angribere. Men vi måtte erkende, at der ikke var tid nok til at få det på plads. Det gav for meget uro. Så vi slog tilbage til det system, vi kendte, og det fungerede, siger Tuses cheftræner, der gerne ville kunne veksle lidt mellem systemerne og derfor endnu ikke har lagt sig fast på, hvad der skal være det foretrukne, når turneringen går i gang igen til foråret med udekamp mod Slagelse.

Træneren påpeger, at der ikke skulle meget til, før efteråret havde været anderledes succesfyldt for Tuse-holdet.

- Vi skulle have vundet i Køge og i Nakskov, så havde det hele ændret sig, og vi havde ligget bedre, siger Freddy Andersen med henvisning til 1-1-kampen mod Køge, hvor Lasse Frendrup og Oliver Frederiksen havde store muligheder til sidst i opgøret. I udekampen mod Nakskov var Tuse foran med 0-2 på mål af Ismail Yasin og Oliver Frederiksen, men tabte alligevel med 3-2.

Freddy Andersen glæder sig over de syv point i efterårets sidste tre kampe mod, 1-1 mod Greve, 2-0 hjemme mod DMI og udesejren på 2-1 over Haslev.

- Vi har faktisk kun to point færre end sidste år på samme tid. Så helt galt er det ikke, siger cheftræneren, der sammen med assistenttræner Michael Larsen har sine spillere til træning i resten af november, og derefter går på vinterpause frem til det første træningspas lørdag den 26. januar.