16. oktober 2019
Sporten. Fårevejle stadion. Fårevejle-Gørslev fodbold serie 1. Foto: Peter Andersen
Sporten. Fårevejle stadion. Fårevejle-Gørslev fodbold serie 1. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredje nederlag i træk til Fårevejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredje nederlag i træk til Fårevejle
Lokalsport Nordvestnyt - 17. maj 2019 kl. 13:01
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bakken bliver ved med at være stejl for Fårevejles serie 1-mandskab, der torsdag løb ind i det tredje nederlag i træk. Denne gang løb Herfølge, som Fårevejle i efteråret besejrede med 2-0 på hjemmebanen, med en sejr på 1-0.

Kampens enlige scoring faldt midt i anden halvleg - efter at Herfølge var sluppet bedst fra første halvleg.

- I første halvleg var Herfølge mest på bolden og vi tilspillede os ikke noget. I anden halvleg fik vi vendt momentum og begyndte at skabe chancer og fik langsomt et overtag, men uden at vi kom frem til større chancer, fortæller Fårevejle-assistenten Thomas Larsen, der havde overtaget ansvaret på grund af konfirmation i cheftræner Lars Nielsens familie.

Sejrsmålet blev scoret af angriberen Karl-Johan Teigland-Kolster, der på flot vis helflugtede en aflevering hen over Fårevejle-forsvaret i mål via den ene stolpe.

- Dommeren gav lov til at spille hårdt, og den handske samlede begge hold op, siger Larsen, der så en stor mulighed i det 90. minut gå til spilde med et slatten afslutning.

- Vi har haft en del uafgjorte kampe i foråret, og når vi har tabt, så har det været med et enkelt mål. Så det er stolpe-ud i øjeblikket, konstaterer Fårevejle-træneren.