16. december 2018
Her har FK Sydsjællands Kevin Fobian netop scoret til 4-3 i overtiden af den helt og aldeles medrivende kamp mellem FK Sydsjælland og Raklev. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Her har FK Sydsjællands Kevin Fobian netop scoret til 4-3 i overtiden af den helt og aldeles medrivende kamp mellem FK Sydsjælland og Raklev. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre overtidsmål i Raklevs nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre overtidsmål i Raklevs nederlag
Lokalsport - 10. april 2018 kl. 13:39
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da kampen mellem FK Sydsjælland og Raklev gik ind i det sidste ordinære minut var stillingen 3-2 til FK Sydsjælland, da kampen nogle minutter senere blev fløjtet af, stod der 5-3 på måltavlen. Forud var gået en kamp, som sprængte skalaen for underholdningsværdi.

En kamp med otte mål, seks forsøg på træværket, tre straffespark, et rødt kort og tre scoringer i overtiden er muligvis den bedste propaganda for seriefodbolden.

Raklevs Mathias Møller fik direkte rødt kort i første halvleg, efter han angiveligt skulle have taget bolden med hånden. Kevin Fobian eksekverede sikkert for FKS, og så var festen ellers i gang.

Det blev et sandt chanceorgie. Særligt Rasklevs defensiv så håbløs ud. Gentagne gange kom op til flere FK Sydsjælland-spillere fri til helt åbne chancer, og det var et mysterium, at det kun lykkedes hjemmeholdet at score tre mål inden pausen ved Frederik Hansen og Moneh Bro.

Gæsterne fik dog reduceret inden pausen ved Mark Bertelsen, og efter pausen var der på det nærmeste dømt envejstrafik mod FK Sydsjællands mål. Da Martin Jensen reducerede til 2-3 med et kvarter tilbage blev et tydeligt træt hjemmehold presset helt i bund.

Martin Jensen udlignede med sit andet mål til 3-3 på straffe bedst som den ordinære tid løb ud. Raklev-spillerne ville have fat i bolden. De lugtede blod og tre point. Bolden blev losset frem mod Raklevs felt, og her dummede Raklev-defensiven sig ved at lade Danny Pedersen løbe fri. Han blev nedlagt, og så var der pludselig straffe i den modsatte ende. Kevin Fobian var ligeså kold som forårsvinden, der legede med. Dermed var FK Sydsjælland nærmest mirakuløst tilbage i front. Som det mest naturlige punktum gjorde Patrick Kaufmann det til 5-3, inden kampen blev fløjtet af.