22. november 2017
Anna Thea Madsen. Foto: Lars Johansen
Anna Thea Madsen. Foto: Lars Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To kvalifikationskampe var for meget for knæet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kvalifikationskampe var for meget for knæet
Lokalsport - 20. oktober 2017 kl. 13:44
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Badmintonspilleren Anna Thea Madsen fra Svinninge måtte onsdag opgive at stille op i hovedturneringen i Denmark Open. Hun havde ellers kvalificeret sig med to sejre i tirsdagens kvalifikationsrunde, men efter næsten et års pause på grund af en menisk-skade var det for hård kost for knæet, og Madsen måtte droppe at stille op i første runde, hvor hun skulle have mødt klubkammeraten i Værløse, Julie Dawall Jakobsen.

- Jeg kunne mærke da jeg vågnede onsdag, at der ikke var nogen tvivl. Det er ærgerligt, jeg synes at jeg havde fortjent at være med. På den anden side skal knæet jo igang igen, og to kampe tirsdag var mere end jeg havde forventet, fortæller Anna Thea Madsen, der sidste år måtte melde afbud til Denmark Open, kort efter at skaden var opstået.

- 24 timer efter kampen var knæet bedre og det er godt i dag (torsdag, red.). Så jeg kan stadig holde hovedet højt og behøver ikke male fanden på væggen. Det ser umiddelbart godt ud og det føles fint. Man skal også huske, at jeg blev opereret i marts og det er min første turnering, så det er klart at det kan mærkes i kroppen, siger Anna Thea Madsen, der spiller for Værløse Badmintonklub.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk