26. maj 2019
Frederik Tingager ¬ Foto: Peter Andersen
Frederik Tingager ¬ Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tingagers kontrakt ophævet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tingagers kontrakt ophævet
Lokalsport - 29. december 2018 kl. 16:02
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere Holbæk- og OB-spiller Frederik Tingager skal på jagt efter en ny fodboldklub efter nytår. Det står klart, efter at de to parter har ophævet kontrakten fra den 31. januar.

Tingager skiftede i januar fra superligaklubben OB til Eintracht Braunschweig, der på det tidspunkt optrådte i den næstbedste tyske række. Men efter en nedrykning og en udskiftning af den danske træner Henrik Pedersen har Tingager ikke længere den store lyst til at fortsætte i klubben.

- Det har jeg arbejdet på på det seneste, de havde en dansk træner og har fået en ny, som jeg ikke helt er på bølgelængde med, han ser lidt anderledes på det. Henrik Pedersen var en af grundene til at jeg forlængede med klubben, fortæller Tingager, der forlængede aftalen til juli 2020 i sommers, da Henrik Pedersen kom til klubben.

- Jeg er enig med min agent om at prøve noget nyt her til vinter og derfor har jeg heller ikke været på banen i de seneste kampe - fordi det har været afklaret. Jeg er glad for løsningen, så jeg kan prøve noget nyt, fortæller 25-årige Tingager.