24. januar 2019
Frederik Tingager.
Frederik Tingager.
Foto: Henning Bagger/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tingager fortsætter i tysk fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tingager fortsætter i tysk fodbold
Lokalsport - 03. januar 2018 kl. 11:55
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere Holbæk-spiller Frederik Tingager skifter superligaklubben OB ud med Eintracht Braunschweig med øjeblikkelig virkning. Det oplyser OB på klubbens hjemmeside.

arrow Læs også: Ny café med speciale i donuts

24-årige Tingager skiftede for to år siden fra Holbæks 2. divisionshold til den fynske superligaklub, hvor han på det seneste har været stamspiller. Han forlængede kontrakten med OB for et halvt år siden, men tager nu skridtet videre til den tyske 2. Bundesliga.

- Jeg har været utrolig glad for at være i OB, men jeg har også drømt om at prøve mig selv af i udlandet. Med min alder er det perfekt timing for mig nu, og Braunschweig er et stort skridt, men ikke større, end at jeg føler, at jeg har evnerne til at tage det. Det er en stor klub, der var tæt på at rykke op i Bundesligaen sidste år, og de spiller en god for for fodbold, som jeg kan se mig selv i, udtaler Tingager på OB's hjemmeside.

Tingager nåede at spille 50 kampe og score tre mål for OB, og træner Kent Nielsen er glad og trist på samme tid.

- Salget af Frederik Tingager er sådan et, man som cheftræner er både ked af og stolt over. For på den ene side er jeg ked af, at vi mister hans kompetencer, men samtidig har det været rigtig spændende at arbejde med Frederiks udvikling og nu se, at han er nået så langt, at han er blevet interessant i udlandet også, lyder det fra OB-træneren.

Frederik Tingagers kontrakt med Braunschweig i den næstbedste tyske række gælder til 2020.

arrow Colberg får Fischer som makker
03. januar 2018 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44