21. november 2018
Jonas Thomsen har været vidt omkring i de nordvestsjællandske klubber og fortsætter nu i Silkeborg. Foto: Peter Andersen.
Jonas Thomsen har været vidt omkring i de nordvestsjællandske klubber og fortsætter nu i Silkeborg. Foto: Peter Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomsen fra Nordvest til Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomsen fra Nordvest til Silkeborg

Fodbold
Midtbanespilleren Jonas Thomsen skifter Nordvest FC fra bunden af U19 Divisionen ud med Silkeborg i toppen.

Opdateret 20. juni 2013 kl. 12:29
Lokalsport - 02. januar 2009 kl. 03:45
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han var udråbt som et af de næste stjernefrø på førsteholdet og var i efteråret tæt på at blive den første spiller fra Nordvest FC, der kunne trække en landsholdstrøje over hovedet.
Udtagelsen til U18-landsholdet glippede dog i første omgang for midtbanespilleren Jonas Thomsen, der har skruet fodboldkarrieren op på næste niveau og er skiftet til Silkeborg.
Ynglingespilleren har skrevet under på en to-årig kontrakt med den jyske klub fra nytår og flytter i slutningen af ugen ind på Silkeborg Sports College, der blandt andre har fostret Thomas Røll og landsholdsspilleren Martin Laursen.
Den 17-årige defensive midtbanespiller, der også er blevet brugt som hovedstødsstærk forsvarer, skal i første omgang spille på Silkeborgs ynglingehold, der topper U19 Divisionen, blandt andet via en hjemmesejr på 2-0 over Nordvest FC-ynglingene.

Landsholdet med i overvejelser

- Der har været kontakt både til Brøndby og til Roskilde. Men i Silkeborg bruger de mange af deres unge spillere, og det har været afgørende. Det er også vigtigt, at jeg får min egen lejlighed på college, at der er morgentræning, og at jeg kan træne med førsteholdstruppen. Og så er det jo en klub med traditioner, påpeger Thomsen, der overfører og forlænger uddannelsen på handelsskolen til det jyske.
Jonas Thomsen, der fylder 18 år i februar, får med syv ugentlige træningspas bedre muligheder, hvis en af ungdomslandstrænerne skulle kalde til landsholdssamling igen.
- Det har i hvert fald også været med i overvejelserne. Silkeborg har gode udviklingsmuligheder, og de giver som sagt de unge chancen.