23. august 2019
Holbæk i rødt og TMS Ringsted i grønt har mødt hinanden to gange på banen i mændenes 3. division i håndbold. Men nu ser deres placeringer ud til at blive afgjort af et afbud for meget fra Ringsted.
Holbæk i rødt og TMS Ringsted i grønt har mødt hinanden to gange på banen i mændenes 3. division i håndbold. Men nu ser deres placeringer ud til at blive afgjort af et afbud for meget fra Ringsted.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-brøler kan give Holbæk og Lammefjorden kunstigt åndedræt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-brøler kan give Holbæk og Lammefjorden kunstigt åndedræt
Lokalsport Nordvestnyt - 18. marts 2019 kl. 22:03
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nedrykningsspillet i mændenes 3. division i håndbold kan være genåbnet, efter ligaklubben TMS Ringsted i weekenden meldte afbud til tredjeholdets kamp mod 1. divisionsholdet FIF's tredjehold, hvor ingen af holdene havde noget på spil, efter TMS Ringsted torsdag slog Himmelev.

arrow Læs også: TMS taber - og anker - klagesag over tvangsnedrykning

TMS Ringsted meldte nemlig også afbud i anden spillerunde, og ifølge reglerne bliver holdet automatisk trukket, hvis man har to afbud på en sæson i 3. division.

I Håndboldregion Øst bekræfter administrationschef Per Jensen, at forbundet ser på sagen, men at der først bliver truffet en afgørelse, når forbundet har set redegørelser fra TMS Ringsted og FIF. Han forventer en afklaring tirsdag.

Hvis TMS Ringsteds tredjehold bliver tvangstrukket, vil situationen med tre kampe tilbage ændre sig dramatisk for Holbæk, Lammefjorden og Himmelev, som ligger på de tre sidste pladser i divisionen.

Da TMS Ringsted kun mangler to kampe, vil de formodentlig blive placeret sidst og taberdømt i de to sidste kampe. Det vil sige, at der ikke sker nogen forskydning mellem de øvrige bundhold. Men Holbæk vil komme til at ligge lige over nedrykningsstregen med otte point, Himmelev på livlinepladsen med syv point og Lammefjorden til direkte nedrykning med fem point.

Dermed er der stadig lagt op til nedrykningsfinale søndag i Holbæk mellem Holbæk og Himmelev. Men kampen kommer til at stå om at overleve eller at skulle i playoff. Ellers havde den stået mellem playoff og direkte nedrykning.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra TMS Ringsted.

arrow Frilund nyder stort ansvar hos TMS
24. april 2019 kl. 10:07 Opdateret: kl. 10:07
arrow TMS-trup er næsten på plads
24. april 2019 kl. 08:58 Opdateret: kl. 08:58
arrow Nyberg ny assistent i TMS
24. april 2019 kl. 08:14 Opdateret: kl. 08:14