23. oktober 2019
Angriber Nick Trier scorede begge mål, da Svebølle tirsdag aften ekspederede Svogerslev fra serie 2 ud af pokalturneringen. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Angriber Nick Trier scorede begge mål, da Svebølle tirsdag aften ekspederede Svogerslev fra serie 2 ud af pokalturneringen. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle arbejdede sig videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle arbejdede sig videre
Lokalsport Nordvestnyt - 23. april 2019 kl. 22:24
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en fremragende første halvleg i medvinden og en tilsvarende hård arbejdsindsats i anden halvlegs modvind, spillede Svebølle fra toppen af serie 3 sig videre i pokalturneringen, da midterholdet i serie 2 fra Svogerslev blev slået med 2-1 på Svebølle Stadion tirsdag aften.

Med den tidligere superligaspiller og Holbæk-anfører Jonas Thomsen som spilfordeler i en klasse for sig selv på midtbanen, kom hjemmeholdet foran allerede efter syv minutter, da den brandvarme angriber Nick Trier meget kontrolleret first-timede Jonas Thomsens diagonalpasning i mål til 1-0.

Og blot fem minutter senere var Trier på spil igen, da han fra højre feltkant afsluttede fremragende og via modsatte stolpe scorede til 2-0.

En fin start på en seværdig første halvleg, som Svebølle styrede med et forsvar i kontrol og en varieret offensiv dirigeret af den spillende træner Jonas Thomsen.

Svogerslev var sjældne gæster i Svebølle-feltet, men midtvejs i halvlegen måtte keeper Rasmus Hansen alligevel op med en fin redning på et nærgående forsøg.

Ikke længe efter var det Svebølles Michael Obels tur til at teste Svogerslevs keeper med et behjertet forsøg.

Svebølle var i kontrol, men bare fem minutter før pausen fik Svogerslev reduceret på et straffespark dømt for hands, og dermed var spændingen tilbage i opgøret ved indgangen til anden halvleg.

I den kraftige modvind kom Svebølle med det samme under pres, og arbejdsbetingelserne blev ikke nemmere af, at først Bethel Makumbu og lige efter Mike Vielsted Jensen måtte ud på bænken efter et par pausegivende advarsler.

Men hjemmeholdet red i bogstaveligste forstand stormen af, selv om gæsterne i den lange overtid havde et par helt åbne chancer.