22. oktober 2019
Rasmus Stenild. Foto: Anders Vestergaard
Rasmus Stenild. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stenild har lagt sommerferien på is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenild har lagt sommerferien på is
Lokalsport Nordvestnyt - 21. juni 2019 kl. 13:43
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

33-årige Rasmus Stenild så indtil for få dage siden frem til sommerferien, Men talentchefen i Holbæk Bold- & Idrætsforening lagde privatlivet til side, da fodboldklubben spurgte, om han havde lyst til at sætte sig i sportschefens stol - og dermed være ansvarlig for at finde trænerteam og spillertrup til den kommende sæson i 2. division.

Det er lidt af en mundfuld, som Stenild dog sagde ja til. På bekostning af en tur til Spanien i sommerferien. Stenild, der tidligere har arbejdet med talentudvikling i AGF-regi og været halvandet år i den cypriotiske klub Nicosia, hvor han også arbejde med talenter, sagde ja til opgaven med et par betingelser.

- Jeg gør det 100 procent for klubben. Det er vigtigt at få med, at jeg tager klubbrillerne på og træffer de beslutninger, der er bedst for klubben. Den første præmis er, at der er fuld opbakning. Den anden er, at jeg har fuldstændig frie tøjler, så hverken spillere, ledere, sponsorer eller bestyrelsesmedlemmer blander sig. At der er ren røv at trutte i, som vi siger i Jylland, siger Stenild, der har fået de første henvendelser om det ledige trænersæde i Holbæk.

- Det er et eftertragtet job, i hvert fald indtil de hører om lønnen. Men der har da været henvendelser, lyder det fra Stenild, der både træner- og spillermæssigt står med et puslespil foran sig - hvor bagsiden vender opad.

- Økonomien er stram. Der er et stort hjerte i HB&I, men en lille pengepung. Så vi skal finde unge spillere, der er sultne. Ikke dyre lejesvende. Det skal være sunde, raske Holbæk-drenge, der skal være vores dna, understreger Stenild, der orienterede spillertruppen i mandags og tog fat på de første spillersamtaler torsdag.