18. november 2017
Kalundborgenseren Mathias Rysgaard på bane 1 måtte nøjes med en femteplads på 200 meter fri søndag. Han var ellers et af Holbæks bedste medaljebud til et DM, der skuffer sportschefen.
Kalundborgenseren Mathias Rysgaard på bane 1 måtte nøjes med en femteplads på 200 meter fri søndag. Han var ellers et af Holbæks bedste medaljebud til et DM, der skuffer sportschefen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportschef dumper Holbæks DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportschef dumper Holbæks DM
Lokalsport - 09. juli 2017 kl. 22:43
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Svømmeklubs sportschef Ricki Clausen dumper DM på langbane, der søndag sluttede på Bellahøj.

På forhånd var målsætningen fem medaljer ud over VM-svømmernes, men klubben måtte nøjes med tre bronzemedaljer.

- Det er fandme ikke tilfredsstillende at få tre medaljer. Det er absolut ikke tilfredsstillende. Vi skal være meget bedre. Og så er det endda tre bronzemedaljer, siger Ricki Clausen.

Håbet var en eller to medaljer til både Mathias Rysgaard og Niels Ottosen samt mindst en i holdkapperne.

Mathias Rysgaard sørgede på førstedagen for bronze på 100 meter fri, og lørdag blev det til bronze i fire gange 100 meter medley, hvor Rikke Møller Pedersen, Sarah Bro, Ida Maria Nielsen og Mai Pallvi svømmede tredjepladsen hjem.

På sidstedagen var der håb om medalje til både Mathias Rysgaard og Niels Ottosen. Rysgaard førte 200 meter fri efter både 50 og 100 meter, men måtte nøjes med en femteplads. Til gengæld var der bronze til Niels Ottosen. Den kom dog først på efterbevilling, da Philip greve blev diskvalificeret.

Ud over de tre bronzemedaljer var der to guldmedaljer til Rikke Møller Pedersen. Holbæks VM-svømmer var helt som ventet aldeles suveræn på fredagens 200 meter bryst, hvor hun vandt med godt fire sekunder. Søndag vandt hun også guld på 100 meter bryst, hvor Odenses Matilde Schrøder dog formåede at presse hende.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk