22. november 2017
Fodbold. Serie 1. Albertslund-Raklev. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Serie 1. Albertslund-Raklev. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snævert Raklev-nederlag til tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snævert Raklev-nederlag til tophold
Lokalsport - 14. oktober 2017 kl. 19:15
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Raklev var presset godt tilbage i store dele af lørdagens serie 1-kamp i fodbold, men topholdet Albertslund kunne alligevel ikke vide sig sikker på sejren før sidste fløjt. Topholdet endte med at snuppe en sejr på 1-0.

Efter en målløs første halvleg faldt intensiteten i Raklevs spil en smule i anden halvleg. Det udnyttede Albertslund til at fremføre en række angreb mod Raklev-målet, der holdt stand indtil et kvarter før tid. Afgørelsen faldt, da højrefløjen Emilio Rodriguez sendte et skruet langskud, der knækkede i luften, i en bue over Raklev-keeperen.

Fem minutter senere var indskiftede Lukas Ahrngutt Magnussen et par meter fra midterlinjen bragede et langskud, der prellede af på overliggeren. afsted.

- Vi havde en målsætning om at drille dem og spille bedre end i de sidste to-tre kampe, og det lykkedes. Når truppen er fuld, så kan vi også drille dem på hjemmebane. Men hvis man tæller chancer, så er det i orden at de vinder, erkendte Raklev-træner Morten Nielsen, der på grund af skader i truppen spillede hele opgøret i midterforsvaret.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk