17. oktober 2019
Jannick Frederiksen får ikke mulighed for at spille endnu en sæson i Holbæk Håndboldklub. ¬ Foto: Per Christensen
Jannick Frederiksen får ikke mulighed for at spille endnu en sæson i Holbæk Håndboldklub. ¬ Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med herre-håndbold i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med herre-håndbold i Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 03. juli 2019 kl. 10:23
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er investeret mange penge i Holbæk Sportsby. Men byens nye sportsfaciliteter kommer ikke til at huse Holbæk Håndboldklubs bedste mænd og kvinder. For mens 3. divisionskvinderne i den kommende sæson har holdfællesskab med Jernløse og optræder som Holbæk/Jernløse Håndbold med hjemmebane i Jernløse-hallen, så har Holbæk måttet trække mændenes hold i kvalifikationsrækken.

Der er ganske enkelt ikke nok spillere til at udfylde et holdkort, og derfor er der ingen seniorafdeling for herrer i Holbæk Håndboldklub - for første gang siden klubben blev dannet i 1940.

Formand Maria Adamsen bekræfter, at klubben er tvunget til det drastiske skridt.

- Der røg tre-fire spillere til Jernløse, så der er for få spillere. Jannick (Frederiksen, red.) kunne ikke se perspektiver i det, når der var en smal trup i forvejen, siger hun.

Den tidligere spillende assistenttræner Jannick Frederiksen forsøgte at samle spillere, til hvad han kalder hyggebold - men det lykkedes ikke.

- Jeg synes det er ærgerligt, når der er mange tidligere Holbæk-spillere rundt om i andre klubber. Hvorfor ikke samle sig? Det er rigtig ærgerligt, siger 30-årige Jannick Frederiksen, der gerne vil spille i den kommende sæson - men endnu ikke ved hvor.

Mens der altså ikke kommer divisionshåndbold i Holbæk Sportsby, så er det i rigt mål på tapetet i Jernløse-hallen. Jernløses mænd tager fat på den fjerde sæson i 3. division fredag den 20 september, når KSG kommer på besøg - og slutter sæsonen med hjemmebanekamp mod lokalrivalerne fra Lammefjorden lørdag den 28. marts.

Håndboldklubberne i Holbæk og Jernløse danner holdfællesskab på kvinde- og ungdomssiden, og derfor spiller 3. divisionskvinderne også i Jernløse-hallen - hvor træner Jano Wad får debut med åbningskamp hjemme søndag den 22. september mod Hvidovre.

Holbæk/Jernløse-kvindernes andethold i kvalifikationsrækken kan se frem til en række lokalopgør - mod Løve-Høng, FK Odsherred og Lammefjorden.