13. november 2019
Morten Skovby trækker sig fra posten som manager i fodboldklubben i Holbæk. Foto: Mie Neel
Morten Skovby trækker sig fra posten som manager i fodboldklubben i Holbæk. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovby stopper - generalforsamling afblæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovby stopper - generalforsamling afblæst
Opdateret 17. juni 2019 kl. 13:41
Lokalsport Nordvestnyt - 17. juni 2019 kl. 13:06
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Træneren for Holbæks danmarksseriehold i fodbold, Morten Skovby, trækker sig fra posten. Dermed undgår Holbæk Bold- & Idrætsforening at skulle afvikle mandagens ekstra-ordinære generalforsamling, hvor mistillid til bestyrelsen var på dagsordenen. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Ifølge klubben har Skovby selv valgt at trække sig fra posten, fordi klubbens bestyrelse risikerede at blive væltet på mandagens generalforsamling.

»Morten Skovby har i går meddelt bestyrelsen i HB&I, at han ønsker at trække sig fra sin rolle som manager i klubben. Skovby kan på HB&I's vegne ikke overskue konsekvensen af, at den nuværende bestyrelse skulle gå hen og blive væltet ved den forestående ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen i HB&I er kede af Morten Skovbys beslutning, og i respekt for hans beslutning og ønske, har der efterfølgende været dialog med Jakob Andersen, som er spillernes talsmand. Bestyrelsen i HB&I og Jakob Andersen, med spillernes opbakning, er kommet frem til den konklusion, at den planlagte generalforsamling i aften annulleres og den siddende bestyrelse fortsætter«, skriver klubben på hjemmesiden.

Ifølge HB&I's kommunikations- og salgschef, Asger Madsen, har talentchefen Rasmus Stenild indvilliget i at træde til som midlertidig sportschef, og han får ny ansvaret for at finde en ny træner for Holbæk, der efter sommerpausen vender tilbage til 2. division.

- Rasmus har nu opgaven med at sammensætte det bedste team, både på træner- og spillerfronten, siger Asger Madsen.