20. september 2019
Emre Selvi var ihærdig og dejligt fremadrettet, men kom ikke til afgørende chancer i sæsonpremieren mod Allerød. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Emre Selvi var ihærdig og dejligt fremadrettet, men kom ikke til afgørende chancer i sæsonpremieren mod Allerød. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rusten TFC-start i Asnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rusten TFC-start i Asnæs
Opdateret 24. marts 2019 kl. 18:43
Lokalsport Nordvestnyt - 24. marts 2019 kl. 17:44
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nok skuffende for de fleste på og omkring kunstgræsbanen i Asnæs, måtte TFC Odsherred nøjes med et enkelt point, da holdet i danmarksserien tog hul på forårssæsonen med 0-0 mod Allerød søndag eftermiddag.

TFC Odsherred, der ligger lunt på tredjepladsen i tabellen, mødte et velorganiseret nordsjællandsk hold, der slås for at undgå nedrykning og derfor stod lavt i udgangspunktet.

Det havde hjemmeholdet - med turnerings-debuterende Murtaza Méhdi Raza, Wilson Henningsen, Deniz Karaca, Christian Gettermann, Esias La Cour og Teitur Justinussen - relativt svært ved at dæmme op for, selv om starten på den velbesøgte kunstgræsbane i Asnæs ellers virkede lovende.

Yousef Ghani headede på overliggeren efter få minutter, mens Murtaza Méhdi Raza havde en god mulighed på hovedstød efter et kvarter. Og så kunne Andreas Elkjær med lidt held have scoret efter en halv time.

Men generelt manglede skarpheden og de afgørende gennembrud, og ind imellem viste Allerød gode omstillingsevner, som f.eks. midtvejs i både første og anden halvleg, hvor TFC Odsherred-keeper Lasse Sømmergaard blev redningsmanden med fine redninger på nærgående forsøg.

TFC Odsherred trykkede på til sidst, men uden at komme til den afgørende store mulighed.