17. november 2017
Seks gange måtte det røde kort op i to seriekampe lørdag.
Seks gange måtte det røde kort op i to seriekampe lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rød serieweekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rød serieweekend
Lokalsport - 11. september 2017 kl. 15:19
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre røde kort i en kamp er meget. Og to kampe i samme runde med tre udvisninger er ret usædvanligt.

Men i lørdagens otte kampe med lokale hold i serie 2 og 3 skete det - i begge kampe var det tre fra samme hold, der blev sendt tidligt i bad.

I Undløses hjemmekamp mod Hundige røg tre af gæsternes ud. Den første for at sparke en spiller ned i første halvleg, den andne for en nødbremse i slutminutterne, mens en tredje fulgte trop i overtiden.

I serie 3-kampen mellem Svebølle og Svinninge eksploderede det sent.

I det 85. minut blev der begået frispark mod Svebølles Tobias Kirchert Larsen. Han reagerede promte med sparke den Svinninge-spiller, der havde begået frispark. Det gav en masse skubberi, og dommer Christian Kragelund Pedersen fra Tølløse forklarer, at det endte med udvisning til Tobias Kirchert Larsen samt en advarsel til en Svinningespiller og til Svebølles anfører Nick Trier. Men da Nick Trier fortsatte med at brokke sig, fik han endnu en advarsel og dermed en udvisning.

Alt den tumult gav masser af overtid, og fem minutter inde i den løb Svebølles Mike Larsen ifølge dommeren det meste af en banelængde for at stå helt oppe i ansigtet på dommeren og fortælle ham, hvor dårligt han dømte. Det blev også takseret til en udvisning.

Svebølle har i forvejen Nicolai Henriksen i karantæne for en lignende forseelese runden før, så holdet er uden fire spillere i næste weekends hjemmekamp mod Såby.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk