17. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 26. april 2019 kl. 16:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hurra, hurra. Påsken gav endnu et rigtigt ciffertips, så årets total er oppe på to i 13 forsøg. Denne gang var det topkampen i danmarksseriens pulje 1 mellem Herlev og Holbæk, vi ramte. Selv om manager Morten Skovby på forhånd sagde, at man ikke kunne regne med at score tre mål mod Herlev, så var det lige, hvad Holbæk gjorde i sejren på 3-2.

På de rene tipstegn ramte vi ni ud af 15, hvilket er præcis 60 procent. Her nød vi blandt andet godt af Holbæk Uniteds sejrsmål i allersidste sekund mod Skælskør. Samlet er vi på 61 rigtige tipstegn i 108 forsøg. Det svarer til 56 procent.

Danmarksserien

Fremad Valby-TFC Odsherred 1-4

Odsherred må være ivrige efter at lægge balladen om påskens kamp bag sig. Og mon ikke træner Erdogan Aslan kan få spillerne til at stå sammen og vise, at de først og fremmest er et godt fodboldhold. Odsherred ville i forvejen være favoritter, men vi tror, at de vinder med et mål eller to ekstra i ren trods.

Holbæk-Greve 2-0
Greve lukker overraskende få mål ind i forhold til, hvor de ligger i tabellen. Til gengæld scorer de ikke ret meget, og da Holbæk stort set ikke lukker mål ind, er det svært at se Greve score i kampen. Alt tyder på en forholdsvis smal sejr til Holbæk, der vandt efterårets to kampe med 1-0 og 2-0.

Sjællandsserien

Nykøbing-Tuse 1-2
Tuse dummede sig hjemme mod et defensivt Nakskov-hold. Et nyt nederlag kan betyde, at midterfeltets tryghed pludselig er langt væk. Men det er vores overbevisning, at Tuse reelt er på nærmest sammen niveau som Nykøbing trods otte points forskel. Tuse vil vaske pletten væk, og det tror vi, de får held til.

Serie 1

Raklev-Kalundborg 1
Det bliver igen et lokalopgør, hvor mange normale parametre er sat ud af kraft. Kampen kan tippe begge veje, men hjemmebanefordel, revanchelyst og spillernes kvalitet får os til at pege på 1-tallet.

Fårevejle-Solrød 1
Fårevejle er endnu ikke i efterårets gear. Men vi kan ikke se dem tabe hjemme til Solrød. Det kan dog godt blive en tæt kamp, og X'et var længe med i overvejelserne. Vi tror på, at defensiven nok skal sikre det ene point, og så må offensiven efterhånden også komme med. En smal sejr.

Serie 2

Mørkøv-Storebælt 1
Suså-Undløse 1
Høng-Ørslev 1

Serie 3

Asnæs-Hagested 1
Tuse-Vipperød X
Fårevejle-Tølløse 2

Hvalsø-Gislinge 2
Hørve-Bramsnæs 1
B73, Slagelse-Svebølle 2
Årby-Jystrup 1

Kvindeserie øst

RGI-KGB-Fredensborg 1