24. juli 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 15. marts 2019 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi vidste godt, at det var et langskud at tippe Holbæks mænd til at slå Hvidovre i Hvidovre.

Derfor er vi ikke så kede af at ramme ved siden af. Men med Holbæks nederlag på 16 mål var det ikke bare målet, vi ramte ved siden af. Det var vel hele endetribunen med bagvedliggende parkeringsplads samt nærmeste opland.

Til gengæld var det ugens eneste forbier.

Samlet ramte vi fire ud af fem rigtige, og i 2019 samlet har vi ramt 23 ud af 37 svarende til 62 procent.

I den kommende weekend har vi kun tre håndboldkampe, men weekenden efter ser mere proppet ud med både håndbold og fodbold.

3. division kvinder

Holbæk-Rødovre 1

Rødovre har kun fået tre point i de sidste syv kampe. Men Rødovre har fået tre point i de sidste to kampe. Det er dog mod bundproppen Dalby og hjemme mod SUS, der får alle sine point hjemme på Fyn. Rødovre er midterhold og tre point foran Holbæk, men ser ikke ud til at være over Holbæk rent styrkemæssigt. Holbæks store udfordring er at få angrebet til at fungere. Og selv om hun ikke scorede mod Hvidovres stærke forsvar tirsdag, tror vi, at Eva Roer Nielsen kommer til at gøre forskellen, så Holbæk ender som vinder.

Kvalifikationsrækken mænd

Løve-Høng-Svend Gønge 1
Løve-Høng er gledet ned på sidstepladsen og dermed direkte nedrykning, efter holdet har tabt alle syv kampe i 2019. Den gode nyhed er, at holdet mangler at møde tre af de fire hold lige over dem. Mens Svend Gønge har to chancer mere for at sikre overlevelse, er det tæt på at være sidste chance for Løve-Høng. Ikke mindst efter Faxe torsdag aften slog Dianalund/Tersløse. Det bør kunne give så meget vilje og vildskab, at det rækker til en hjemmesejr.

Kvalifikationsrækken kvinder

Løve-Høng-Lejre 1
I sæsonens anden kamp fik Lejre et point for uafgjort mod FHH 90, som ligger næstsidst. Men det er det eneste point, bundproppen har fået. Og de får heller ingen med hjem fra Høng. Løve-Høngs kvinder er et godt, solidt tophold i kvalifikationsrækken, og der er klasseforskel, som må komme til syne i søndagens kamp. En sejr vil samtidig sende Løve-Høng på tredjepladsen med samme antal point som Køge på andenpladsen, der giver playoffkampe.