19. juni 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Opdateret 09. februar 2019 kl. 17:31
Lokalsport - 08. februar 2019 kl. 17:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en weekend med syv lokale kampe rammer vi nu den første af vinterferiens to weekender. Det betyder traditionelt set også håndboldferie, og der er da også kun to kampe på programmet i denne uge.

I sidste weekend skulle vi have stolet mere på de lokale hold. Vi ramte fem ud af syv rigtige, og begge vores fejlskud kom i kampe, hvor vi havde tippet imod det lokale hold.

HF Kalundborg satte en tyk streg under oprykningsambitionerne, da de hjemme slog rækkens nummer et Nykøbing med 26-24. Dermed satte de en stopper for Nykøbings serie på 15 sejre i 15 kampe i år. Vores anden fejl var, at vi troede, at Lammefjordens kvinder ville tabe ude til FHH 90, men de sikrede sig en udesejr på tre mål.

Vi ramte fem ud af syv rigtige i sidste uge, og det giver en samlet score i år på 16 rigtige ud af 25 svarende til 64 procent.

3. division mænd

TIK - Taastrup-Jernløse 2

Efterårets store nedtur er overstået, og Jernløse er ved at konsolidere sig i subtoppen i 3. division. Men der er stadig et uoverkommeligt stykke op til top tre, hvor TIK - Taastrup ligger. Der ligger TIK - Taastrup til gengæld, og de behøvede ikke spille sig ud for at slå Holbæk med 22 mål i sidste weekend. Jernløse er et niveau over Holbæk, men det er meget svært at se dem få noget med fra Taastrup. Så skal Jacob Krupsdahl i målet finde en af de helt store kampe frem, alle hos Jernløse skal toppræstere, og hjemmeholdet skal nok også dumme sig. Men vi tror, at TIK - Taastrup føjer endnu en sejr til den imponerende hjemmebanestatistik med seks sejre i seks kampe, over 32 mål scoret i gennemsnit.

Kvalifikationsrækken kvinder

Køge-Lammefjorden 1
Holdtrækninger og et Lejre-hold, der forlængst har sat sig uimodståeligt på sidstepladsen, gør, at ingen andre hold i rækken behøver tænke over nedrykning. Derfor var der kun æren på spil, da Lammefjorden i sidste uge imponerede med en udesejr over FHH 90. Begge hold ligger i det brede felt i bunden af rækken, uden mulighed for nedrykning og uden mulighed for at blande sig i topstriden. Det kan Køge til gengæld. Nykøbing har sat sig på førstepladsen, men det ligner en åben kamp om andenpladsen og oprykningskampe mellem Bjæverskov, Køge og Jernløse med Løve-Høng som dark horse. Så Køge har masser at spille for, kan ikke tåle at tabe og har fordel af hjemmebane, hvor de har vundet fem ud af seks kampe. Vi tror sæsonens sjette hjemmesejr kommer søndag mod Lammefjorden.