16. juli 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 18. januar 2019 kl. 11:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To ud af tre kampe sad lige i skabet sidste uge. Og det skal tages helt bogstaveligt, for igen havde en stribe kampflytninger reduceret antallet af kampe i weekenden. Denne gang var der tre, og der gættede vi altså rigtigt på to. Vores tro på Jernløses mænd og kvinder blev belønnet, mens vi ikke havde forudset Lammefjordens kollaps mod Himmelev.

I alt er vi nu på syv rigtige ud af 10 mulige, og vi stoler på, at vores kyndige læsere er i stand til selv at regne ud, hvad det giver i procenter.

Også denne weekend bliver med få lokale håndboldkampe, da tre hold spillede allerede torsdag aften, og to hold slet ikke spiller.

TMS Ringsted-Holbæk 2

Det er en nøglekamp for begge hold. TMS Ringsted kan stort set melde sig ud af nedrykningsspillet med en sejr. I hvert fald ud af kampen om at undgå direkte nedrykning. Men bortset fra sejren over TIK - Taastrup i begyndelsen af oktober har holdet kun formået at vinde hjemme over Lammefjorden, der har tabt alle udekampe, og SUS Nyborg, der har tabt fem ud af syv udekampe. Hvis Ringsted topper holdet, der er klubbens tredjehold, vinder de formodentlig. Men spørgsmålet er, om de gør det. Uden forstærkninger til Ringsted bør det blive en lige kamp. Og Holbæk har vist, at deres topniveau matcher de godes hold. Vi tror på et lidt frækt 2-tal.

Lammefjorden-Rødovre 2
En gang i sæsonens 13 kampe har Lammefjorden scoret 28 mål. Kun fem gange ud af 13 har Rødovre scoret færre. Dette blot for at komme med et ekstra argument for, at rækkens nummer et slår nummer næstsidst, som senest tabte med 11 mål til nummer tredjesidst. Det ligner en meget klar udesejr.

Jernløse-Hvidovre 2
Hvis Hvidovre vinder sine to udsatte kampe, er holdet nummer et med to point ned til TIK - Taastrup og Rødovre. De to hold har vundet i Jernløse-hallen med otte og fem mål, og alt andet end en sejr til Hvidovre vil være en stor overraskelse. Finder Jernløse sit topniveau, kan det godt drille Hvidovre, men det rækker næppe til mere end at holde nederlaget inden for det hæderlige.

Kvalifikationsrækken kvinder

Lammefjorden-Nykøbing Falster 2
Nykøbings ligareserver vandt den omvendte kamp med 17 mål og har støt kurs mod oprykning med 10 sejre i 10 kampe. Lammefjorden er omvendt ikke i nærheden af oprykning. Og selv om de har et ganske fint midterhold i rækken, så øger julepausens spillerafgang ikke mulighederne for at overraske. Det ligner en klar sejr til Nykøbing.