17. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 11. januar 2019 kl. 10:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man skulle næsten tro, at det er jul igen.

Kun tre lokale håndboldkampe i de øverste rækker bliver spillet i weekenden. Til gengæld var der fuld knald på torsdag aften, hvor seks lokale hold var i ilden.

I 2019's første weekend ramte vi fem ud af syv kampe rigtigt svarende til 71 procent. Nogle gange belønner frækhed sig, men vores to frække håndbold-krydser var ikke i nærheden af at gå hjem.

Til gengæld var der nogle store favoritter, der levede op til prædikatet, og derfor sad de øvrige fem kampe lige i skabet.

Eneste kampe med reel spænding var lokalopgøret i kvindernes kvalifikationsrække mellem Lammefjorden og Jernløse, hvor Jernløse vandt med et mål, efter Lammefjorden brændte straffekast sekunder før tid.

3. division mænd

Jernløse-TMS Ringsted 1
TMS Ringsteds hold ser alt andet end skarpt ud. Hvis de ikke henter spillere fra højere rangerende hold, kommer de til at blive sølet godt ind i nedrykningskampen. Og spørgsmålet er, om en fredagskamp ude mod Jernløse er tidspunktet, de henter spillere. Det lugter af en hjemmesejr (ganske vist i Knabstruphallen) til Jernløse, der ret beset bør være for gode til at komme i problemer i rækken.

Himmelev-Lammefjorden X
Endnu en gyser i bunden af rækken. Den omvendte kampe endte med sejr på et mål til Lammefjorden. Men begge hold har fået fem point hjemme og nul ude, og også sidste sæson var Lammefjorden klart bedst hjemme. Der vandt de i sidste runde ude over Kerteminde, men ellers blev det kun til uafgjort ude mod Rødovre i første kamp. Vi tipper en målfattig og tæt affære, som sagtens kan ende uafgjort.

Kvalifikationsrækken kvinder

Jernløse-SK 82, Nr. Vedby 1
Jernløse er ganske vist i gang med et hårdt program efter julepausen. Men holdet har kvaliteten til at spille med om andenpladsen, mens SK 82, Nr. Vedby nok skal være glade for, at to hold har trukket sig fra rækken. Ellers ville de være i nedrykningsfare. Den kamp bør Jernløse vinde.