21. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 09. november 2018 kl. 14:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er vi klar til årets sidste weekend med lokale fodboldkampe i seniorrækkerne. Holbæk siger lørdag farvel til Holbæk Stadion, og det tror vi, de gør med en sejr.

I sidste uge gættede vi på en sejr med rent mål, og det fik vi ret i. Men vi havde ikke forudset, at de for anden uge i træk ville score fem mål. I det hele taget følte vi, at marginalerne gik os lidt imod. Vores lidt frække tip med en sejr på 4-2 til TFC Odsherred ødelagde Alexander Dige, da han scorede til 5-2, og vores forudsigelse om en tæt kamp mellem Lammefjorden og SUS Nyborg var helt korrekt - men det blev gæsterne og ikke Lammefjorden, der tog sejren med et mål.

Vi ramte dog trods alt syv ud af 11 tipstegn, og det svarer til 64 procent. Altså lidt over vores samlede score på 211 ud af 380 svarende til 55,5 procent.

Selv om vi for en gang skyld havde ramt tipstegnet rigtigt i alle ciffertips, lykkedes det ikke at ramme plet. Dermed er vi stadig på beskedne fire rigtige i nu 65 forsøg.

Fodbold - danmarksserien

Holbæk-GVI 2-1

Der er generelt ikke mange mål i GVI's kampe. Holdet har ikke selv prøvet at score mere end et enkelt mål siden 22. september, hvor de slog Taastrup 3-2. Holbæk har omvendt ikke lukket mere end et mål ind i en kamp siden 29. septembers 3-3-kamp hjemme mod Karlslunde. Det kunne lugte lidt af 0-0, men vi tror på, at Holbæk vil gøre alt for at tage afsked med Holbæk Stadion med en sejr. Det kunne så meget vel blive på 1-0, men vi håber på lidt mere underholdning og gætter på 2-1.

Håndbold - 3. division mænd

Ringsted-Lammefjorden 2

Ringsted er som tredjehold altid lidt en joker. Holdet har som det eneste slået TIK-Taastrup, men ellers er det blevet til nederlag bortset fra sejren over Holbæk. Kommer hjemeholdet med alle de gode spillere, tager de også sejren, men ellers har Lammefjorden en fornuftig chance for at hente point. Og holdet har lidt held til gode efter et måls-nederlaget i sidste weekend.

Jernløse-FIF 1
FIF har vundet over holdene fra den nederste halvdel af rækken og tabt til holdene fra den øverste. Formelt set ligger Jernløse i den nederste del, men holdet bør have kvalitet til at slutte i hvert fald i nærheden af topholdene. Hjemme i Jernløsehallen regner vi med, at de vinder.

SUS Nyborg-Holbæk 2
Efter to nederlag til tophold står Holbæk nu over for en modstander af en ganske anden kaliber. SUS Nyborg bliver formodentlig en del af bundfeltet, og holdet var heldig med at slå Lammefjorden i sidste uge. Hjemmebanefordelen kan afgøre kampen til SUS Nyborgs side. Men hvis Holbæk kan ramme samme niveau som de to seneste kampe mod FIF og TIK Taastrup, så kan der godt ligge to point og vente på dem.

3. division kvinder

SUS-Holbæk 2

Holbæk fik en tiltrængt sejr i sidste runde efter at have smidt point i to uafgjorte kampe i starten af sæsonen. Samtidig var der comeback til Bibi Lykke Wad, der er en af rækkens stærkeste forsvarsspillere. Det bør være mere end nok til at vinde ude over bundproppen, der har tabt alle sæsonens seks kampe, slev om de to af kampene kun er tabt med et mål.

Kvalifikationsrækken mænd

Kalundborg-Svend Gønge 1

Kvalifikationsrækken kvinder

Lejre-Lammefjorden 2

Jernløse-Nykøbing 1
Bjæverskov-Løve-Høng 1