19. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 12. oktober 2018 kl. 18:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er kontant afregning, når man sjusker. Det må tipsredaktionen sande efter sidste weekend, hvor der var en kamp, hvor tegnet blev afgivet uden mindste tøven. Holbæk B&I ville vinde ude over Køge Union i serie 2.

Det hjælper dog ikke meget, når den redaktionelle pølsefinger var på spil og ramte 1-tasten. Det kostede os en fejl, og det trækker weekendens resultat ned på lige under 50 procent i stedet for lige over.

Samlet ramte vi 11 rigtige ud af 23, så serie 2 kampen var altså tungen på vægtskålen i en uge, hvor mange af de tætte kampe tippede modsat vores tip.

Samlet er vi på 179 rigtige i 325 forsøg. Altså 55 procent rigtige.

På ciffertipsen ramte vi forkert på tre ud af tre. Logisk, da vi heller ikke ramte tipstegnet i de tre kampe. Samlet er vi på tre ud af 56 rigtige ciffertips i 2018.

Denne weekend markerer indgangen til efterårsferien og er traditionen tro håndboldfri.

De fleste lokale hold i de øverste rækker spiller på udebane, men TFC Odsherred skal søndag forsøge at komme tilbage på vindersporet hjemme mod Fremad Valby, og så er der lagt op til et fint lokalopgør i serie 3 lørdag, når Asnæs tager imod Hørve. Her tror vi dog ikke på, at gæsterne kan stille noget op imod Asnæs, der har vundet otte ud af otte kampe i efteråret.

Danmarksserien

Greve-Holbæk 0-2
Holbæk er bestemt ikke formstærke med to point i de sidste tre kampe. Men der matcher de fuldstændig Greve. Nedrykkerne fra Greve har mistet nærmest hele holdet, og de kæmper med at afværge endnu en nedrykning.

Holbæk skal være i stand til at slå dem uden at lukke mål ind, så vi tror på en sejr på 2-0, som Holbæk også fik på hjemmebane imod Greve i august.

TFC Odsherred-Fremad Valby 2-1
Pudsigt nok er bundholdet Fremad Valby bedre på ude- end på hjemmebane. Men vi tror ikke, de får noget med fra mødet med TFC Odsherred, der som eneste hold i rækken er ubesejret hjemme.

Hjemmeholdet skal vinde for at holde sig til i toppen, og i klubbernes første møde vandt Odsherred 2-0. Det kan godt blive resultatet igen, men Odsherred holder bare sjældent nullet.

Sjællandsserien

Greve-Tuse 1-1
Tuse skal stadig slås for tingene under nedrykningsstregen. Lørdag møder de Greves andethold umiddelbart inden, førsteholdet møder Holbæk. Det kan betyde, at sjællandsseriens nummer to ikke får så mange førsteholdsreserver med, og så lurer overraskelsen.

Vi tror dog ikke, at Tuse laver mere end et mål, og de har lukket mål ind i samtlige sæsonens kampe. Derfor gætter vi på 1-1.

Serie 1

Holmegaard-Holbæk United 2

Raklev-B73, Slagelse 1
Skælskør-Fårevejle 2

Kalundborg-Solrød X

Serie 2

Mørkøv-Sydsjælland 05 X

FC Storebælt-Jyderup 1
Høng-Vemmelev 1

Ørslev-Undløse 1

Serie 3

Dianalund/Stenlille-Svebølle 2

Gislinge-Tølløse 1
Hagested-Vipperød 2

Skibby-Fårevejle X
Asnæs-Hørve 1

Hvalsø-Tuse X
Årby-B73, Slagelse 1

Kvindeserie øst

Sundby-RGI-KGB 1