22. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 21. september 2018 kl. 16:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden hvor den første efterårsstorm formodentlig rammer landet er sporten klar med sin egen efterårsbebuder. I denne weekend begynder håndboldsæsonen nemlig for alvor. To lokale hold har allerede spillet, og to hold venter til næste uge, men vi har fire håndboldkampe med lokale hold på programmet i weekenden. Så må vi se, om det bringer lykke. I sidste uge ramte vi præcis halvdelen rigtigt med 10 ud 20. Men igen havde vi problemer med ciffertips. Her ramte vi nul rigtige på vores tre forsøg. Samlet er vi nu på 146 rigtige i 259 kampe svarende til 56 procent, mens vi har ramt tre ud af 47 ciffertips svarende til seks procent.

I denne uge er der flere sjove lokalopgør på programmet. Lørdag er der flere i seriefodbolden, hvor vi har et særligt godt øje til Svebølle-Årby, hvor Svebølle under ledelse af Jonas Thomsen skal forsvare førstepladsen i serie 3. Søndag klokken 5 kan fodboldfolket tage til Holbæk-United-Fårevejle i Tuse, mens håndboldfolket kan tage Lammefjorden-Jernløse i Vallekilde-Hørve Fritidscenter i Hørve.

Fodbold, danmarksserien

Avedøre-Holbæk 0-3

Det er topopgør, og Avedøre har ikke lukket mange mål ind. Altså indtil sidste runde, hvor holdet tabte 4-0 til Herlev. Holdet har hentet sin topplacering på fire sejre og en uafgjort mod de fem nederste hold i rækken. Nu møder det de fire andre fra top fem. Det blev til 1-0 hjemme over Karlslunde og altså nederlag på 4-0 til Herlev. Vi er overbeviste om, at Holbæk er mindst en klasse over Avedøre, og vi tror, de vinder klart. Men antallet af mål afhænger meget af, hvornår det første kommer.

Kastrup-TFC Odsherred 1-2
Odsherred bør være et bedre hold end Kastrup, der har tabt alle sine hjemmekampe i efteråret. Odsherred scorer dog ikke voldsomt mange mål på udebane, så vi tror på en sejr på et eller to mål. Med Odsherreds stærke defensiv og Mikkel Vestergaard tilbage efter karantæne bør de kunne holde nullet. Men Odsherred har kun holdt nullet i en enkelt kamp i denne sæson, og sidste år lykkedes det kun fire gange i 14 udekampe.

Sjællandsserien

Køge Nord-Tuse 3-0

Hvis Køge Nord kommer hurtigt foran, kan det godt blive rigtigt grimt for Tuse, der ikke har fået spillet til at fungere. Omvendt står Køge Nord med fem sejre og en målscore på 15-0 efter fem kampe. Der er en reel risiko for en decideret afklapsning. Vi mener dog, at Tuse har større kvalitet, end tabellen viser. Og vi tror på, at Freddy Andersens taktiske evner rækker til at begrænse nederlaget. Men heller ikke mere.

Serie 1

Næstved-Raklev 2
Kalundborg-Holmegaard 1

Holbæk United-Fårevejle 2

Serie 2

Undløse-Fuglebjerg/Sandved-Tornemark 2

Sorø-Høng 2
Jyderup-Sydsjælland 2

Ørslev-Mørkøv 2

Serie 3

Gislinge-RB1906 2
Tølløse-Asnæs 2
Vipperød-Hvalsø 1

Hagested-Skibby 1
Bramsnæs-Fårevejle X

Hørve-Tuse 1
Svebølle-Årby 1

Kvindeserie øst

Fremad Valby-RGI-KGB 2

Håndbold, 3. division mænd

Dianalund/Tersløse-Holbæk 1
Der var klasseforskel på holdene sidste sæson i kvalifikationsrækken, og det er der formodentlig igen i denne sæson i 3. division. Der skal både premierenerver, offday til hjemmeholdet og held til, hvis Holbæk skal få noget med hjem.

Lammefjorden-Jernløse 2
Sidste sæson bød på tætte og spændende lokalopgør mellem de to hold. Det tror vi igen bliver tilfældet, og vi tror, at kampen bliver afgjort med ganske få mål i forskel på holdene. Vi mener dog, at Jernløse er det stærkeste hold, og vi tror derfor, at kampen til sidst tipper til deres side.

Kvalifikationsrækken mænd

Svend Gønge-Løve-Høng 2

Kvalifikationsrækken kvinder

Lejre-Løve-Høng 1