26. august 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 07. september 2018 kl. 21:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Armene har næsten ikke været til at få ned på tipsredaktionen, efter det for en gangs skyld lykkedes at ramme et ciffertips. Derfor skal der lyde en tak til Holbæk, der som forudset vandt 3-0 hjemme over Skjold Birkerød.

Sidste weekends to andre ciffertips ramte dog desværre forbi, og samlet i år er vi på tre rigtige i 41 forsøg.

Kigger vi på de rene tipstegn, så ramte vi sidste uge ni rigtige ud af 16 svarende til 56 procent. Dermed lagde vi os tæt op af vores samlede score i år, hvor vi i alt har ramt 126 rigtige ud af 221 svarende til 57 procent.

Danmarksserien

BSF-Holbæk 0-2
Oprykkerne fra BSF har fået en blandet start, men det er dog blevet til sejr i begge hjemmekampe på 1-0. I det hele taget spiller holdet nogle målfattige kampe. Det er sådan en kamp, Holbæk tidligere kunne tabe på kontramål, men holdet spiller nu med så meget sikkerhed bagude, at vi ikke tror, at de lukker mål ind. Det betyder til gengæld, at sejren næppe bliver stor. Men får Holbæk scoret, vil hjemmeholdet nok satse til sidst, så vi gætter på 2-0 til Holbæk efter en sen kontrascoring.

Allerød-TFC Odsherred 0-3
Allerøds oprykkere fik i sidste runde sine første point i danmarksserien efter sejr ude over Kastrup på 2-1. Men generelt har holdet haft det svært - ikke mindst med at lukke af bagude. Faktisk har Allerød lukket flest mål ind af alle i rækken, og Odsherred har sammen med B 1908 scoret flest. Vi tror da også, at Odsherred tager hjem med en sejr på et par mål. Vi gætter på 0-3.

Sjællandsserien

Nakskov-Tuse 2-1

Egentlig tror vi, at Tuse er et bedre hold, end Nakskov. Men Tuse har ikke fundet melodien endnu, og det er bare svært at levere efter godt to timer i bil. Derfor gætter vi på en snæver sejr til hjemmeholdet.

Serie 1

Solrød-Fårevejle 2
Kalundborg-Raklev 2

Holbæk United-Herfølge 1

Serie 2

Svogerslev-Holbæk 2
Undløse-Suså 1

Jyderup-Vemmelev 2
Storebælt-Mørkøv 2

Ørslev-Høng X

Serie 3

Gislinge-Hvalsø 1

Tølløse-Fårevejle 1
Vipperød-Tuse 1

Hagested-Asnæs 2
Bramsnæs-Hørve 1

Svebølle-B73, Slagelse 1

Kvindeserie øst

Fredensborg-RGI-KGB 2