24. januar 2019
Jernløse var ude i en lang pokalkamp onsdag. Vi tror dog, at de alligevel er i stand til at vinde fredag aftens topopgør mod HØJ.
Jernløse var ude i en lang pokalkamp onsdag. Vi tror dog, at de alligevel er i stand til at vinde fredag aftens topopgør mod HØJ.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 12. januar 2018 kl. 14:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tipsredaktionen må nok erkende, at Lammefjordens nederlag på hjemmebane til Rødovre i mændenes 3. division kom som et chok.

Til gengæld var det den eneste kamp, vi ikke formåede at forudse udfaldet af i den første håndboldweekend i 2018. Seks rigtige ud af syv kampe er en start, vi kun kan være ovenud tilfredse med.

Anden håndboldweekend starter allerede fredag aften med Jernløse-HØJ. Læserne af papiravisen kommer altså til at læse vores forudsigelser om denne kamp i samme avis, som de kan læse kampens resultat. Netlæserne vil fdog allerede fredag eftermiddag kunne se, hvad vi tror. Og vi tror på Jernløse.

3. division, mænd

Jernløse-HØJ 1
Godt nok var Jernløse ude i en lang pokalkamp onsdag, men holdet hentede samtidig masser af selvtillid ved at slå Hvidovre fra 2. division ud. Holdet oser af selvtillid og har formået at vinde de vigtige og tætte kampe. Vi tror på endnu en tæt kamp mod HØJ, men vi tror, at Jernløse tager sejren, som næppe bliver på mange mål.

Himmelev-Lammefjorden 1
Lammefjorden virkede rystede, da de tabte til Rødovre i weekenden, og de er nødt til at se i øjnene, at de er en del af bundkampen. Himmelev ligger sidst, men de har pil opad i forhold til spillersituationen, og vi kan godt forestille os, at de på hjemebane kan slå Lammefjorden uden selvtillid.

3. division, kvinder

Holbæk-TMS Ringsted 1

Da de to hold mødtes i Ringsted lige inden jul, var det en direkte kamp om førstepladsen. Det blev en kamp, hvor Holbæk i store perioder var bedst. Men en skade, en mandsopdækning og et afbud gjorde, at Ringsted til sidst løb med sejren. Taber Holbæk, skal de hente seks point på Ringsted i de sidste ni kampe for at tage førstepladsen. Så det er en kamp, holbækkerne skal vinde, og det tror vi også, de gør.

Kvalifikationsrækken, mænd

Holbæk-Slagelse 1

Hvis Holbæk vinder, er det lige før, man ikke behøver spille sæsonen til ende i toppen af rækken.Dianalund/Tersløse ser urørlige ud på førstepladsen, og med en sejr vil Holbæk øge forspringet ned til Nykøbing på fjerdepladsen til syv point, og holdet vil være fire point foran og bedre indbyrdes end Slagelse på tredjepladsen. Holbæk vandt før jul i en tæt kamp i Slagelse, og vi tror, det igen bliver tæt. En udesejr kan ikke udelukkes, men vi tror, at Holbæk trækker det længste strå.

Kvalifikationsrækken, kvinder

KSG-Lammefjorden X

KSG er klart stærkest på hjemmebane, og hvis de vil have noget at spille for resten af sæsonen, skal de slå Lammefjorden. Det er nu sværere gjort end sagt, for Lammefjorden er stærke i år, og hvis Jernløse snubler mod topholdet VHC/Vidar, kan Lammefjorden komme a point med dem på den andenplads, der giver oprykningskampe. Vi tror på en tæt og intens kamp, som sagtens kan ende uafgjort.

Jernløse-VHC/Vidar 2
Det er topopgør med rækkens numer to hjemme mod nummer et. Men VHC/Vidar har vist sig at være et niveau over de øvrige hold i rækken. De vandt med syv mål hjemme over Jernløse i efteråret, og de slog Lammefjorden med ni mål på udebane. Vi tror, at topholdet igen tager en klar sejr.