15. oktober 2018
Morten Kristiansens tackling af Jens Spørring var måske ikke helt ren. Men Lammefjordens indsats var så god i det tætte lokalopgør sidste weekend, at vi tror, at Lammefjorden vinder søndag.
Morten Kristiansens tackling af Jens Spørring var måske ikke helt ren. Men Lammefjordens indsats var så god i det tætte lokalopgør sidste weekend, at vi tror, at Lammefjorden vinder søndag.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 10. november 2017 kl. 12:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så fik vi lagt fodbolden i vinterhi, og det gav en del skrammer i tipsredaktionens stolthed.For det var håndboldkampene, der reddede os bare nogenlunde hæderligt igennem sidste weekend.

Slagelses overtidsscoring i danmarksserien mod Holbæk kostede os et rigtigt tipstegn, og i serie 2 lykkedes det os slet ikke at ramme et rigtigt tegn.

Samlet set ramte vi ni rigtige ud af weekendens 22 kampe. Dermed er vi samlet på 93 ud af 199. Det svarer til 47 procent rigtige.

Snakker vi ciffertips - og det gør vi helst ikke - så ramte vi i efterret to ud af 42, hvilket svarer til fem procent.

Vi fortsætter med at forsøge at forudsige de lokale håndboldkampe, men vi afstår fra at gætte på ciffertips.

3. division mænd

Lammefjorden-Ringsted 1

Begge hold har fået en halvskidt start på sæsonen. Men Lammefjorden viste mod Jernløse i sidste weekend et niveau, der vil give point i langt de fleste kampe i divisionen. Vi tror, de tager sejren hjemme mod Ringsteds tredjehold.

Kvalifikationsrækken mænd

Holbæk-Faxe 1

Faxe ligger sidst, og Holbæk ser ud til igen i år at skulle spille med om oprykning. Der bør være så stor niveauforskel, at Holbæk kan spare spillere og alligevel vinde komfortabelt.

3. division kvinder

Holbæk-Himmelev 1

Holbæk ligner igen i år et tophold. Man skal ikke lægge meget i midtugens pokalkamp, og i 3. division har Holbæk tabt topkampen ude mod Brøndby og så på en forfærdelig anden halvleg på forunderlig vis kun fået uafgjort mod Hvidovre. Resten er vundet, og det bør kampen mod Himmelev også blive.

Næstved/Herlufsholm-Løve-Høng 1

Seks nederlag i seks kampe taler deres tydelige sprog. Godt nok tankede Løve-Høng selvtillid i ugens pokalekamp. Men modstanderen spiller til dagligt i serie 3. Spillerne er bedre, end resultaterne indikerer, og holdet fungerer ikke. Når det kommer til det, skal der også nok komme point. Men det bliver en svær sæson, og vi kan ikke se dem vinde i Herlufsholm.

Kvalifikationsrækken kvinder

Lammefjorden-Ajax 1

Det er en svær kamp at spå om. Ajax er et fjerdehold, så det er svært at vide, hvad de kommer med. Lammefjorden er selv svingende, men de hentede en særdeles flot sejr i lokalopgøret mod Jernløse. I den kamp blev Mie Natacha Møller Mikkelsen desværre skadet, og det vil kunne mærkes. Vi tror dog, at Lammefjorden hjemme er i stand til at sende Ajax hjem til København med et nederlag.