20. november 2017
Odsherred og Birkerød spillede 1-1 i Vig tidligere på sæsonen. Vi tror, de gentager resultatet i Birkerød lørdag.
Odsherred og Birkerød spillede 1-1 i Vig tidligere på sæsonen. Vi tror, de gentager resultatet i Birkerød lørdag.
Foto: Lars Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 20. oktober 2017 kl. 14:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endelig lidt medgang. Vi ramte alle serie 2-kampene rigtigt i sidste weekend, og det var medvirkende til en uge, der endte med 10 rigtige ud af 17, hvilket svarer til 59 procent rigtige. Det er der, vi helst vil ligge, men samlet er vi kun på 45 procent med 66 ud af 146 rigtige kampe.

En af dem, vi missede, var Svebølles sejr hjemme over Hørve. Vi havde gættet på uafgjort, men fire mål af Nick Trier for hjemmeholdet må vi bare tage hatten af over for.

Det blev til nul rigtige ciffertips. Holbæks nederlag hjemme mod Fredensborg kom bag på os, og vi havde slet ikke set, at Kalundborg skulle tabe så voldsomt som 8-2. Nul ud af fire giver nul procent, og med samlet et ud af 32 rigtige ciffertips er vi nu nede på tre procent hitrate på den lille spøg.

I denne weekend holder rækkerne under DBU Sjælland pause bortset fra Holbæk Uniteds fredagskamp mod Taastrup og Raklevs kvinders lørdagskamp mod Sundby. Så det er Holbæk og Odsherred, vi skal sætte vores lid til sammen med håndboldkampene. Her regner vi med, at Holbæk får revanche for nederlaget hjemme til Stenløse, og at Odsherred og Birkerød gentager 1-1 fra augusts kamp i Vig.

Danmarksserien

Stenløse-Holbæk 0-1

I den omvendte kamp løb Holbæk ind i Stenløses kontramaskine. Det tror vi, de har lært af, men det oplagte modsvar vil være en defensiv gardering. Derfor lugter det af en kamp med få scoringer, men vi tror, at Holbæks offensive kvaliteter trods alt sikrer dem sejren til sidst.

Skjold Birkerød-TFC Odsherred 1-1

En sejr kan sende Odsherred på førstepladsen, og et nederlag kan betyde, at de er to point fra nedrykning. Ingen af holdene lukker mange mål ind, og i en formodentlig tæt kamp tror vi, at begge mandskaber vil være tilfredse med uafgjort.

Serie 2

Holbæk United-Taastrup 1

Kvindeserie øst

Raklev-Sundby 1

3. division mænd, håndbold

Ajax-Lammefjorden 2

Kvalifikationsrækken mænd, håndbold

Løve-Høng-NFØ 2
Bjæverskov/Jersie-Holbæk 2

3. division kvinder, håndbold

Løve-Høng-Dalby 1

TPI-Odense-Holbæk 1

kvalifikationsrækken kvinder, håndbold

FIF-Jernsløse 2

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk