11. december 2017
Vi tror, at Kasper Gettermann kan holde nullet, så Tuse kan slå Lundtofte 1-0.
Vi tror, at Kasper Gettermann kan holde nullet, så Tuse kan slå Lundtofte 1-0.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport - 13. oktober 2017 kl. 12:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et mundheld inden for betting er, at man ikke skal spille på dem, man holder med. Nu holder vi per definition ikke med nogen på redaktionen, men vi håber da alligevel, at det går de lokale hold godt. Måske var det det, der forblændede os i sidste uge, hvor de overraskende pointtab til Holbæk og Odsherred i danmarksserien gjorde, at vi ramte lige under halvdelen rigtigt i stedet for lige over halvdelen.

Ni ud af 21 tipstegn ramte vi, og det giver en samlet score på 56 ud af 129. Og når man gerne vil ligge over 50 procent, er det en ringe trøst, at det går endnu dårligere med at ramme ciffertipsene. Med nul rigtige i fire forsøg forlængede vi den dårlige stime, der nu er oppe på 27 forkerte og et rigtigt i efterårets 28 forsøg.

Nu går vi ind til en efterårsferieuge, der også præger sporten. I denne weekend ligger håndbolden stille, og i næste weekend er der pause i fodboldrækkerne under DBU Sjælland.

Vi byder dog frisk ind og tror blandt andet, at Tuse får lagt afstand til bunden i sjællandsserien, at Holbæk slår Fredensborg i danmarksserien, og at Asnæs forsvarer førstepladsen i serie 3.

Danmarksserien

Holbæk-Fredensborg 4-0

Holbæk dummede sig i udekampen mod Taastrup, og der er ikke råd til igen at sætte point til mod et bundhold. Der er kvalitetsforskel på de to hold, og på hjemmebane tror vi, at Holbæk formår at vinde sikkert med rent mål.

TFC Odsherred-Fremad Valby 1-0
Odsherred blev taget på sengen i den modsatte kamp, hvor Fremad Valby efter en hurtig dødboldsscoring kunne stå kompakt og spille kontrafodbold. Vi bilder os ikke ind, at gæsterne kommer til Vig for at spille brasilianerfodbold, og vi tror, at Odsherred vil have fokus på at undgå omstillinger. Vi gætter på en målfattig kamp. Mon ikke Odsherred kapitaliserer af hjemmebanefordelen til sidst.

Sjællandsserien

Herstedøster-Kalundborg 2-0

Hjemmeholdet kæmper med i toppen af sjællandsserien, og vi tror ikke, at Kalundborg kan stoppe dem. Men med ny selvtillid efter sidste weekends point og Jakub Siwierski tilbage i målet, tror vi godt, at de kan holde målscoren lav.

Tuse-Lundtofte 1-0
Det er en kamp, der vil være god at vinde - og helt forfærdelig at tabe - for Tuse. Vi tror, at det sidste fylder mest, så Tuse først og fremmest spiller efter at holde nullet. Men mon ikke de får puttet en enkelt pind ind, så de får slået hullet ned til bundholdene?

Serie 1

Albertslund-Raklev 1
B73, Slagelse-Jyderup X

Serie 2

Fløng-Hedehusene-Fårevejle 2

Undløse-Holbæk United 2
Holbæk B&I-Vindinge 1

Høng-FC Storebælt 1

Serie 3

Tuse-Mørkøv 1

Tølløse-Kalundborg 1
Vipperød-Asnæs 2

Såby-Tømmerup X
Svebølle-Hørve X

Svinninge-Hvalsø 1

Kvindeserie øst

Allerød-Raklev 2

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk