22. januar 2019
Raklev i hvide trøjer vandt pokalkampen i Tuse mod Holbæk United 4-2.
gallery icon

Se billedserie

Raklev i hvide trøjer vandt pokalkampen i Tuse mod Holbæk United 4-2.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklevs reserver slog United ud af pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklevs reserver slog United ud af pokalen
Lokalsport - 09. maj 2018 kl. 12:27
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En foræring, en dødbold og to omstillinger.

Sådan lyder opskriften på Raklevs fire mål, da serie 1-holdet tirsdag vandt 4-2 på udebane over Holbæk United, der ligger nummer et i serie 2.

Raklev sparede en stribe spillere, men stod godt defensivt. De kunne dog ikke forhindre hjemmeholdet i at skabe en række gode muligheder, men da hjemmeholdet spillede bolden direkte i fødderne på Bertram Holtov, sørgede han for en Raklev-føring. Inden pausen udlignede Mehmet Tamer, men kampen blev afgjort på få minutter efter pausen. Først scorede Rasmus Jakobsen til 1-2 på langskud efter en dødbold, og kort efter gjorde Kasper Fønlev det til 1-3 efter en omstilling, hvor Jonas Emil Kristensen stod for et flot oplæg.

Det dræbte kampen, men i slutminutterne gjorde mark Berthelsen det til 1-4, inden Muhammed Türkoglu reducerede til slutresultatet 2-4.

Tre lokale hold mere er videre
Tirsdag spillede Gislinge sig også videre til næste runde i pokalen ved at vinde 3-1 hjemme over Himmelev-Veddelev.

Høng vandt med de samme cifre i udekampen mod Vipperød, mens Undløse vandt 3-2 ude over Jystrup. Her var hjemmeholdet ellers foran 2-0 efter 10 minutter.

Jyderup er oversidder i denne runde og er klar til næste runde som femte hold. Desuden indtræder Kalundborg, Tuse, Holbæk og TFC Odsherred i næste runde.

Der trækkes lod til runden 17. maj, og der resterer endnu en ren østdansk runde, inden 13 hold er klar til den første runde under DBU efter sommerpausen.