21. oktober 2019
Raklev i blå trøjer fik troen på en pokaloverraskelse med en sen reduecring, men et boldtab i overtiden betød, at Avedøre i stedet sikrede sejren med en scoring til 2-4.
gallery icon

Se billedserie

Raklev i blå trøjer fik troen på en pokaloverraskelse med en sen reduecring, men et boldtab i overtiden betød, at Avedøre i stedet sikrede sejren med en scoring til 2-4.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev snusede til sensationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev snusede til sensationen
Lokalsport Nordvestnyt - 21. maj 2019 kl. 23:12
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der begyndte at lugte af pokaloverraskelse i Raklev, da hjemmeholdet tirsdag aften med en sen scoring gav sig selv chancen for at tvinge danmarksserieholdet Avedøre ud i straffesparkskonkurrence.

arrow Læs også: KGB og Tuse videre i pokalen

I 88. minut reducerede Martin Jensen til 2-3 for Raklev efter en længere periode med Raklev-dominans. Og så blev alt ellers smidt frem i jagten på udligningen, der ville give straffesparkskonkurrence om pladsen i den sidste pokalrunde under DBU Sjælland.

Men i overtiden gav satsningen bagslag. Martin Jensen mistede noget unødvendigt bolden ved midterlinjen til Mikkel Reimer-Gadby, som straks søgte mod mål. Martin Jensen forsøgte i første omgang at hive i angriberen, men fortrød, og så kunne Mikkel Reimer-Gadby lægge en dyb stikning til Nicklas Antonsen, som fik en friløber og sendte bolden i en bue over den fremadstormende målmand Christoffer Hanghøj til slutresultatet 2-4.

I en hæsblæsende start på kampen havde begge hold kæmpe chancer for at score i de første tre minutter, inden kampen fandt sit leje med Avedøre mest på bolden, men Raklev med gode omstillingsmuligheder.

Avedøres chancer var størst i den periode, og efter et kvarter kom de foran, da Mathias Redke Jensen efter to-tre kropsfinter kom fri til langskud, som gik ind.

Raklev havde to store chancer for at udligne i første halvleg, men i stedet gjorde Mikkel Reimer-Gadby det til 0-2, da han på halvlegens sidste spark sendte en frisparksbold i mål fra 25 meter.

Og seks minutter inde i anden halvleg blev han dobbelt målscorer, da han sparkede bolden ind fra en meget spids vinkel efter et-to med Mikkel Verlis.

Så skiftede Avedøre ud og slappede af, men blot seks minutter senere reducerede Simon Nielsen på hovedstød på et indlæg fra Jeppe Merling-Petersen.

Så satte Raklev sig på kampen og havde også de fleste chancer, selv om Avedøre også havde nogle store af slagsen for at lukke kampen, inden slutminutterne med scoringerne fra Martin Jensen og Nicklas Antonsen, som gjorde det til slutresultatet 2-4.