23. juli 2019
Morten Nielsen måtte undvære en håndfuld spillere og så Herfølges rutinerede trup vinde serie 1-kampen torsdag.
Morten Nielsen måtte undvære en håndfuld spillere og så Herfølges rutinerede trup vinde serie 1-kampen torsdag.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev snublede mod bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev snublede mod bundhold
Lokalsport - 05. oktober 2018 kl. 13:27
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Raklev kunne have lagt sig på samme pointtal som Fårevejle på førstepladsen, men det blev hjemmeholdet Herfølge, der torsdag aften kunne juble efter serie 1-kampen mellem de to mandskaber, der endte 3-1 til Herfølge.

Dermed fik Herfølge sæsonens første sejr til stor glæde for træner Dennis Danry.

- Det var dejligt, vi endelig kunne putte tre point ind på kontoen efter en noget hakkende start på sæsonen, siger Herfølge-træneren.

Sejren sender dem over nedrykningsstregen, Holbæk United under nedrykningsstregen og Kalundborg på sidstepladsen. Og efter hans mening, kunne den have været større efter en stribe store chancer i slutfasen.

Der dikterede Raklevs træner Morten Nielsen et sats på at indhente hjemmeholdets føring på 2-1 fra første halvleg. En satsning, der gav bagslag i sidste minut, da Stefan Rasmussen lukkede kampen.

I første halvleg havde Herfølges bundrutinerede mandskab domineret Raklev, der manglede en håndfuld spillere. Andy Rye Hansen gjorde det til 1-0 efter et hjørnespark, men under et minut efter udlignede Martin Jensen på Raklevs bedste angreb i halvlegen.

En opspilsfejl af Raklev betød dog, at Nicolai Maigaard Kastrup to minutter før pausen kunne score til 2-1.

I anden halvleg fik Raklevs unge spiller presset Herfølge mere, og det gav nogle store chancer. Men da de ikke blev udnyttet, var det i stedet hjemmeholdet, der udnyttede Raklevs sidste satsning.