22. november 2017
Tydelig skuffelse hos Raklev, efter Martin Scholz har udlignet til 2-2 under et minut efter, at Raklev var kommet foran 2-1.
gallery icon

Se billedserie

Tydelig skuffelse hos Raklev, efter Martin Scholz har udlignet til 2-2 under et minut efter, at Raklev var kommet foran 2-1.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev skuffede i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev skuffede i topopgør
Lokalsport - 10. september 2017 kl. 13:35
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Gennem hele kampen manglede vi det rigtige spændingsniveau. Det var piv-ringe, lød den klare melding fraRaklevs træner Morten Nielsen, efter Raklev lørdag spillede 2-2 hjemme mod Holmegaard i topopgøret i serie 1.

Begge hold kunne tage førstepladsen med en sejr, men 2-2 betyder, at holdene nu er to point efter Albertslund og et point efter B73, Slagelse.

Lukas Magnussen gav ellers hjemmeholdet en drømmestart med scoring til 1-0 i det første minut, men Lasse Marland udlignede midt i halvlegen.

Den stilling holdt til seks minutter før tid, hvor det gik stærkt. Først scorede Raklevs Simon Nielsen til 2-1 direkte på frispark, men i samme minut blev der udlignet, da Raklev sov i opdækningen, da gæsterne sendte et frispark ind til Martin Scholz i straffesparksfeltet.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk