15. december 2018
Simon Nielsen, i midten, scorede to gange for Raklev mod Solrød. Foto: Mie Neel
Simon Nielsen, i midten, scorede to gange for Raklev mod Solrød. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev overrumplet før pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev overrumplet før pausen
Lokalsport - 13. maj 2018 kl. 13:01
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med to mål imod sig i de første fem minutter blev Raklev i fodboldens serie 1 taget på sengen, da Solrød FC vandt en af sæsonens nøglekampe med 4-3 på egen bane lørdag eftermiddag.

Med sejren strøg Solrød FC op den bedste halvdel af tabellen, mens Raklev - efter endnu et skidt resultat på udebane - har det lidt trængt med seks point ned til de tre direkte nedrykningspladser.

Efter forrige rundes fine sejr over Herfølge, hvor blandt andet den forsvarmæssige organsation sad lige i skabet, som træner Morten Nielsen udtrykte det, kneb det gevaldigt med at få den på plads i starten af kampen i Solrød.

Med to mål i løbet af de første fem minutter sendte hjemmeholdet Raklev til tælling, og de vestsjællandske gæster var stadigvæk lidt groggy, da Solrød bragte sig foran med 3-0 sidst i første halvleg.

Pausesnakken i Raklevs omklædningsrum havde tilsyneladende sin gavnlige virkning, for bare tre minutter ind i anden halvleg kunne unge Simon Nielsen reducere til 1-3 på forarbejde af den spillende assistentræner Morten Sørensen.

Og samme Sørensen sørgede fem minutter senere for yderligere reducering til 2-3 og bragte dermed spændingen tilbage i kampen.

Men midtvejs i halvlegen slog hjemmeholdet tilbage og øgede til 4-2, og selv om Simon Nielsen blev dobbelt målscorer 10 minutter før tid, måtte Raklev konstatere at heller ikke i tredje forsøg i dette forår lykkedes det at få point på udebane.