22. oktober 2019
Fodbold. Raklev. Foto: Per Christensen
Fodbold. Raklev. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev holdt stand mod Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev holdt stand mod Herfølge
Lokalsport Nordvestnyt - 25. maj 2019 kl. 18:52
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Raklev satte sig hurtigt og effektivt i førersædet, da serie 1-holdet i fodbold lørdag havde besøg af Herfølge. Værterne scorede to gange inden der var gået 10 minutter, og da Herfølge først fik reduceret i anden halvleg, kunne Raklev trække sig tilbage med en sejr på 2-1.

Raklev hev i kampens indledning en gammel kanin op af hatten. Ved et hjørnespark hoppede et par Raklev-spillere over det flade indlæg, og så kunne Martin Jensen udnytte sin fine sparketeknik og bringe hjemmeholdet foran. Få minutter senere blev Simon Nielsen spillet fri på venstrekanten, og så fik den talentfulde trænersøn demonstreret, hvor værdifuldt venstrebenet er. NIelsens skud gik ind helt ude ved stolpen i højre side af Herfølge-målet.

Midt i første halvleg begyndte tilfredsheden at brede sig på Raklev-mandskabet, og da Herfølge ikke havde travlt med at satse, blev det lidt af en ørkenvandring, indtil Herfølge reducerede midt i anden halvleg. I kampens slutfase var Simon Nielsen tættest på endnu en scoring, da han headede bolden på overliggeren.

Sejren betyder, at Raklev overtager femtepladsen i serie 1, á point med Solrød FC.

Raklev-Herfølge 2-1 (2-0)
1. minut 1-0; Simon Nielsen

2. minut 2-0: Martin Jensen
68. minut 2-1.