24. januar 2019
George Omitta. Foto: Mie Neel
George Omitta. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Profiler tilbage til Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Profiler tilbage til Kalundborg
Lokalsport - 12. august 2018 kl. 14:27
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg er efter to nedrykninger i træk tilbage i fodboldens serie 1. Men efter et par sæsoner med stor overvægt af nederlag kan træner Kennet Jensen tillade sig at være lidt mere optimistisk før den kommende sæson. En håndfuld nye spillere har nemlig meldt sig klar - blandt dem flere tidligere profiler.

Tilbage i klubtrøjen er blandt andre den tidligere anfører George Omitta, der i 2014 tog til Jyderup for at være spillende assistenttræner - netop som Kalundborg var rykket op i danmarksserien. Omitta var fra 2011 til 2014 blandt de bærende kræfter på Kalundborgs førstehold, og har ud over en håndfuld divisionskampe for Holstebro også titlen som Årets Spiller i Mørkøv bag sig. En titel han i øvrigt fik i Kalundborg i 2013.

En anden markant forstærkning til Kalundborgs nedrykkere er Andrew Kakooza, der første gang kom til klubben i foråret 2015 - og gik direkte ind på det daværende danmarksseriehold. Kakooza blev i slutningen af 2016 hentet til Holbæks 2. divisionshold, hvor han aldrig rigtig nåede et gennembrud. Han måtte i foråret rykke bopælen til København, for at opfylde betingelser i forbindelse med hans opholdstilladse, og i foråret var han en del af AB Tårnbys danmarksseriehold.

Derudover er også Kadir Kiran og Nabil Said fulgt med Omitta fra Jyderup, Yassin Ismail er tilbage fra prøvetræning hos Tuse og Jasper Holmtoft vender tilbage fra Svebølle.

I forhold til sidste sæson er kun Patrick Petersen forsvundet - han prøver lykken i Roskilde KFUM.