20. oktober 2019
Mikkel Jensen, Malte Sjørslev. Foto: Anders Kamper.
Mikkel Jensen, Malte Sjørslev. Foto: Anders Kamper.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Profiler er på plads i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Profiler er på plads i Holbæk
Opdateret 10. juli 2019 kl. 14:04
Lokalsport Nordvestnyt - 10. juli 2019 kl. 12:42
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den midlertidige sportschef i fodboldklubben Holbæk Bold- & Idrætsforening, Rasmus Stenild, har omdirigeret sommerferien til skrivebordet, hvor han er ved at udforme 2. divisionstruppen til den kommende sæson.

Onsdag føjer han et par markante profiler til listen over spillere, der var med til at sikre oprykningen fra danmarksserien - og som fortsætter i 2. division. Det er den offensive trio Mikkel Jensen, Malte Sjørslev og topscoreren Rasmus Suhr Petersen. De tre sluttede øverst på oprykkernes topscorerliste og scorede tilsammen 44 af Holbæks 81 mål i sidste sæson.

En anden af truppens profiler er anfører Ferdinand Bangsgaard, der også er klar til at tørne ud for Holbæk i den kommende sæson. Han vil skrive under på et kontrakttilbud, som Holbæk lægger frem, når ansøgningen om tilladelse til at indgå kontrakter er godkendt.

Også Malte Sjørslev, Mikkel Jensen og Mads Bobjerg Larsen har fået tilbud om kontrakt.

Holbæk har også lavet aftale med reserveholds-anfører Oliver Madsen. Tidligere har sportschefen lavet aftaler for den kommende sæson med Birol Serinkanli, Mads Bobjerg Larsen, Lasse Frendrup, Sebastian Johansen, Benjamin Bang Maarfelt, Mathias Eilstrup Larsen, Simon Engberg, Frederik Ruhr, Jonas Lund, David Paris, Kristian Paris, Kristian Skovby og Nikolaj Frandsen.

Stenild arbejder fortsat på at forlænge med en række spillere. Det gælder målmændene Mikkel Kvist og Magnus Christoffersen, Emil Bjørn, Sebastian Ellefsen, Triston Hall, Andrew Kakooza, Jesper Halling og Mikkel Adamsen.