20. november 2018
Frederik Tingager sammen med Georg Teigl, som er lejet i Augsburg. Manden i midten er sportschefen i Eintracht Braunsweig, Marc Arnold.
Frederik Tingager sammen med Georg Teigl, som er lejet i Augsburg. Manden i midten er sportschefen i Eintracht Braunsweig, Marc Arnold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Profil vil spille med sin fars nummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Profil vil spille med sin fars nummer
Lokalsport - 20. januar 2018 kl. 07:00
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Trøje nummer 3 betyder utroligt meget for mig. Så jeg er glad for at få tildelt det nummer. Det var det nummer min far (Flemming Tingager, red.) spillede i, da han spillede håndbold for mange år siden. Og det var det nummer, som jeg også havde i OB, hvor det bragte mig hertil. Så det er med på min rejse. Og jeg tænker altid på min far, når jeg løber på banen. Og det vil jeg gøre resten af min karriere, for uden min støtte fra mine forældre, så havde jeg aldrig nået så langt.

Sådan siger den 24-årige Tuse-dreng Frederik Ting­ager, som netop har skiftet superligaklubben OB ud med Eintracht Braunschweig i den tyske 2. Bundesliga.

Du kan læse en længere interview med den tidligere Tuse-, Holbæk-, Brøndby- og OB-spiller om hans drømmeskifte til tysk fodbold i lørdagens udgave af dagbladet Nordvestnyt enten på tryk eller som epaper her: https://sn.dk/modules/sn/flow_page_validate_or_buy/