20. april 2019
TFC Odsherreds Yousef Ghani har netop scoret til 0-1 kort før pausen i premierekampen på udebane mod Fremad Valby. Foto: Svend Erik Hansen
gallery icon

Se billedserie

TFC Odsherreds Yousef Ghani har netop scoret til 0-1 kort før pausen i premierekampen på udebane mod Fremad Valby. Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Premieresejr til Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Premieresejr til Odsherred
Opdateret 12. august 2018 kl. 13:26
Lokalsport - 11. august 2018 kl. 17:16
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste sæson tabte de alle tre indbyrdes kampe, men lørdag eftermiddag fik TFC Odsherred i fodboldens danmarksserie knækket koden i første forsøg, da holdet satte gang i den nye sæson med en udebanesejr på 0-2 over Fremad Valby.

Med et lidt mere defensivt udgangspunkt end i de tidligere kampe, var det et bravt kæmpende Odsherred-mandskab, der lidt heldigt kom først til fadet, da offensiv-spilleren Yousef Ghani pressede Fremad Valby-keeperen og fik scoret kort før pausen til 0-1 oven på en ellers lige og intens men chanceløs første halvleg.

Og straks i anden halvlegs stærke medvind var det TFC Odsherreds kantspiller Can Muhammed Bardak, der opsøgte heldet, da han udnyttede en tilfældighed i det pressede hjemmeforsvar og scorede sikkert til 0-2.

Fra det tidspunkt havde de nordvestsjællandske gæster, der gav debut til den pakistanske landsholdsspiller Mohammed Ali i angrebet og comeback til Haydar Said i forsvaret, ganske godt styr på Fremad Valby.

Hjemmeholdet forsøgte konsekvent at få hul på bylden med mange og lange bolde i feltet, men Odsherred-forsvaret holdt stand, selv om det var tæt på at gå galt efter et kvarter, da den tidligere Raklev- og Kalundborg-topscorer Kenneth Beyer hamrede et skud på den ene opstander.

TFC-mandskabet kæmpede forbilledligt og kom tilmed til flere gode kontramuligheder.

Bedste chance for at lukke kampen havde Yousef Ghani, men hans hovedstød blev fremragende snuppet af hjemmeholdets keeper, mens dommeren trak vejret ind til kampen sidste fløjt.